در این جلسه پیرامون بررسی راهکارهای صحیح استفاده از سموم مجاز و زمان و میزان مصرف آن در باغات انگور برای جلوگیری از وجود آثار سموم در کشمش ، نحوه و میزان استفاده از روغن و کربنات پتاسیم خوراکی و مورد تائید مراجع قانونی در محصول کشمش و آخرین وضعیت شیوع زنجره مو در باغات انگور شهرستان و عواملی چون بی کیفیت بودن سموم مصرفی و غیر مجاز ، ضرورت ایجاد کلینیک های گیاه پزشکی برای کنترل استفاده از سموم با استفاده از متخصصان این حوزه ، عدم رعایت اصول باغداری توسط کشاورزان و باغداران و ضرورت آموزش های مستمر به آنان در جهت ارتقای محصول تولیدی ، ضرورت ایجاد آزمایشگاه تشخیص باقیمانده سموم در شهرستان برای تسریع در انجام کار و کاهش هزینه ها ، ایجاد آزمایشگاه خاک در شهرستان برای مشخص شدن نیاز اراضی و باغات به نوع و میزان کودهای مورد نیاز و جایگزینی کودهائی که سیستم ایمنی باغ ها را تقویت کند بجای استفاده از کودهای شیمیائی بحث و تبادل نظر شد .