⭕️جلسه کارگروه معدن و صنایع معدنی با حضور رئیس و نایب رئیس اتاق بازرگانی، ریاست دانشگاه صنعتی و روسای دانشکدهها در محل سالن جلسات دانشگاه صنعتی همدان برگزار گردید.
◀️امیر مومنی، رئیس دانشگاه صنعتی همدان با بیان اینکه زمینههای همکاری دانشگاه صنعتی و بخش صنعت استان با کمک اتاق بازرگانی فراهم و امکانپذیر است، گفت: با توجه به اینکه رمز موفقیت هر جامعه ای صنعت دانش بنیان است، لذا این هم افزایی و همکاری بین دانشگاه و صنعت بسیار مهم و اثرگذار خواهد بود.
◀️رئیس اتاق بازرگانی همدان با اشاره به اینکه وظیفه اتاق بازرگانی رفع مشکلات صنعت، معدن و تجارت و همچنین صدور کارت بازرگانی است، اظهار کرد: از ۱2 کمیسیون فعال اتاق بازرگانی ۴ کمیسیون آموزش و دانش بنیان، صنعت، معدن و اقتصاد میتواند با دانشگاه ارتباط بیشتری داشته باشد.
◀️رحیم مرتضایی با بیان اینکه از حضور نماینده دانشگاه صنعتی در کمیسیون معدن اتاق استقبال میکنیم، گفت: مشکلات فعالین اقتصادی در حوزه نوآوریهای جدید و آموزش در کمیسیون آموزش مطرح و بر حسب نیاز دورههای آموزشی مرتبط برگزار میگردد.
◀️رئیس اتاق بازرگانی همدان تصریح کرد: تشکیل کلیک معدن در نظام مهندسی معدن را بر اساس چهارچوب مورد نظر و اساسنامه و فلوچارت و گردش کار مدنظر قرار دادند.
◀️خیراله اسدی، نایب رئیس اتاق بازرگانی نیز در خصوص باطلههای معادن فلزی استان که بدون مدیریت رها شده و در حال ایجاد فجایع زیست محیطی است، خاطر نشان کرد: ارائه طرحهایی برای مدیریت باطلهها که کمترین میزان خسارت را به محیط زیست وارد کند، بسیار ضروری است که در این زمینه اتاق بازرگانی همدان و دانشگاه صنعتی میتوانند همکاری مفیدی ارائه نمایند.
◀️معاون آموزشی دانشگاه صنعتی پیشنهادی درخصوص تشکیل واحد دبیرخانه دانشگاه صنعتی در اتاق بازرگانی ابراز کرد و گفت: با تشکیل دورههای آموزش کارکنان شرکتهای صنعتی در دانشگاه صنعتی شرکتهای صنعتی میتوانند در قسمت هدایت شغلی نیروهای مستعد و فعال را جذب نمایند.
◀️بهرامیان با بیان اینکه بازنگری در طرحهای معدنی و صنعتی استان برای مشخص شدن زمینههای مستعد برای همکاری لازم است، افزود: ایجاد دفتری در اتاق بازرگانی جهت تسهیل ارتباط بین دانشگاه صنعتی و اتاق همدان لازم بوده که حضور نماینده دانشگاه صنعتی در این دفتر بسیار مفید و موثر خواهد بود.
◀️شاه دوستی، رئیس دانشگاه برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی همدان با بیان اینکه چالشهای موجود در حوزه برق و کامپیوتر بسیار وسیع است، اظهار کرد: در بخش ممیزی انرژی طرحهای موفقی اجرا شده است.
◀️ورشووی، مدیر ارتباط صنعت دانشگاه صنعتی همدان نیز ضمن استقبال از حضور در کمیسیونهای اتاق بازرگانی، درخصوص مرکز هدایت شغلی دانشگاه عنوان کرد: یکی از رسالتهای دانشگاه آماده کردن دانشجو برای ورود به صنعت با ایجاد مهارت در دانشجو و انجام مشاوره شغلی مورد نیاز در بخش صنعت است که این مهم در مرکز هدایت شغلی در حال انجام بوده و با استقبال خوب شرکتها و دانشجویان در این زمینه روبرو شدیم.
◀️وی با اشاره به اینکه انجام سمینارها در خصوص مهارتافزایی دانشگاه میتواند با همکاری اتاق نمود بهتری بیابد، افزود: برگزاری جلسات هدایت شغلی باعث ایجاد فضای تعاملی شده و بخش صنعت میتواند از بین دانشجوهای مستعد نیروی مفید را انتخاب کند که در این زمینه مقرر گردید دفتر ارتباطی در اتاق بازرگانی تشکیل گردد.
◀️بابانوری، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی نیز عنوان کرد: بخشنامهای مبنی بر اختصاص ده درصد حقوق دولتی معادن جهت انجام پروپوزالها و رفع مشکلات بخش صنعت از طریق دانشگاه تنظیم گردید که این موضوع مغفول مانده و خواستار پیگیری این مهم از طرف اتاق هستیم.
◀️بلالی اظهار کرد: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بسیار مجهز بوده و دستگاههای هایتک که فقط در غرب کشور در استان همدان وجود دارد میتواند آزمایشات مختلف را با دقت مورد نظر انجام دهد.
◀️ایزدی با بیان محورهای حرکت به سمت دانشبنیان خاطرنشان کرد: قانون جهش تولید دانش بنیان با استقبال کمی روبرو شده و هزینه کرد اعتبار مالیاتی بخش دانشگاه هیچگاه اجرا نشده که خواستار پیگیری این موضوع جهت برطرف کردن مشکلات معدن و صنعت در قالب قانون مذکور بدون اینکه شرکت متحمل هزینه گردد، هستیم.
◀️شجاعیان، رییس مهندسی شیمی و علوم پایه دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به اینکه در بحث فرآوری مواد میتوانیم فعالیتها و همکاریهای مفیدی داشته باشیم، افزود: در ایجاد ارتباط دانشگاه و صنعت، شرکتهایی که پتانسیل این همکاری را دارند، معرفی شوند.
◀️حمیدی، مدیر مرکز آموزشهای آزاد و مجازی نیز با اشاره به تجربه خوب برگزاری دورههای آموزشی برای اداره برق و نیروگاه مهندسی، پزشکی و معدن گفت: برگزاری دورههای آموزشی از سوی اکثر شرکتها مورد استقبال قرار نمیگیرد چرا که آوردهای برای شرکتها ندارد.