رییس اتاق همدان با بیان اینکه "شرکت های دانش بنیان ظرفیت های زیادی برای حل مشکل اشتغال در کشور دارند" خاطر نشان کرد استفاده از این قابلیت ها مستلزم برنامه ریزی صحیح و حرکت در مسیر صحیح است.
به گزارش روابط عمومی اتاق همدان، در نشست مشترک ریاست اتاق همدان و ریاست پارک علم و فناوری استان که صبح سه شنبه 19 آبان ماه 94 در محل اتاق برگزار شد، مهندس علی اصغر زبردست به روند فزاینده تاسیس و فعالیت شرکت های دانش بنیان در دنیا اشاره و تصریح کرد "برای پیمودن مسیر توسعه و کاهش شکاف علمی و فناوری میان ایران و کشورهای صنعتی باید شرکت های دانش بنیان جهت پاسخگویی به نیازمندی ها و اولویت های موجود در استان و منطقه" تشکیل و مورد حمایت قرار گیرند.
دکتر مجید کزازی رییس پارک علم و فناوری استان هم در این نشست با اشاره به تفاهم نامه ای که در دوره قبلی فعالیت اتاق همدان بین این دو نهاد منعقد شده خواستار بررسی بیشتر و تنقیح موارد مبهم احتمالی در تفاهم نامه جهت عملیاتی کردن و تبدیل آن به توافق اجرایی شد. وی همچنین با ابراز تاسف از اینکه شرکت های دانش بنیان بر اساس "نیازهای بازار" شکل نگرفته و به همین خاطر بعضا در بازاریابی و فروش محصولات با مشکل مواجه هستند، خواستار استفاده از ظرفیت اتاق برای نیازسنجی و ایجاد پیوند میان نیازها و ظرفیت های موجود جهت تاسیس شرکت های دانش بنیان شد. به گفته آقای کزازی تا پایان سال تعداد شرکت های دانش بنیان استان از رقم فعلی 32 شرکت به 40 شرکت خواهد رسید و این پیشرفت در صورتی که متکی بر "نیازسنجی های" قابل اتکا باشد اثرات مبارکی به دنبال خواهد داشت.
در این نشست که مسئول واحد آموزش و مسئول واحد تشکل های اتاق نیز حضور داشتند مقرر شد جلساتی جهت بررسی امکان همکاری متقابل میان اتاق و پارک علم و فناوری به نمایندگی از شرکت های دانش بنیان برگزار شود تا در آینده ای نزدیک تفاهم نامه موصوف صورت اجرایی به خود بگیرد.
گفتنی است پیش بینی شده که تا پایان سال جاری حدود 31 شرکت دانش بنیان استان در قالب یک نهاد مدنی به عضویت اتاق درآیند.