رياست اتاق همدان در نشست مشترک روساي کميسيون ها:چارچوب کلي تري در بحث سياست ها و برنامه ها شکل گيرد
با تداوم روند فعلي و رفع تحريم
ها، اقتصاد کشور گشايش جديدي را تجربه خواهد کرد. هرچند نبايد فراموش کرد
که پروسه رفع تحريم و تاثير آن بر اقتصاد کشور زمان بر است و تبليغات صورت
گرفته از سوي برخي جهت دميدن بر انتظارات عمومي در واقع براي مايوس کردن
مردم صورت مي پذيرد.
علي اصغر زبردست رييس اتاق همدان در نشست مشترک با رؤساي کميسيون هاي تخصصي اين اتاق که روز پنجشنبه 29 مرداد ماه برگزار شد، همچنين ضمن اشاره به جلسه مالياتي اخير با حضور مسئولان اين سازمان و با يادآوري جايگاه کميسيون ها در استخراج و دسته بندي مباحث فني و مشکلات ارزيابي فعاليت هاي کميسيون ها انجام خواهد گرفت تا جهت گيري ها به سمت شناسايي و طرح ريشه اي مشکلات باشد.
رييس اتاق همدان همچنين از آغاز جلسات کاري با رؤساي ادارات استان براي طرح مباحث و مشکلات کميسيون ها نيز به بيان نظرات و انتظارات خود و همچنين جمع بندي موارد مد نظر جهت ارائه در سفر رياست محترم جمهوري اسلامي به استان پرداختند. ابتدا ابوالقاسم سوزنچي رييس کميسيون کشاورزي به بيان سخن پرداخت و ضمن ارائه گزارشي از روند فعاليت اين کميسيون به برخي از مشکلات احصا شده جهت طرح در سفر رياست جمهوري اشاره کرد. مشکلاتي که از بحران آب تا شيوه هاي سنتي آبياري و فقدان الگوي کشت مناسب و کمبود اعتبارات بخش کشاورزي را در بر مي گرفت.
سپس رحيم مرتضايي رييس کميسيون معدن معضل اصلي اين بخش را نه فقدان بازار براي محصولات معدني بلکه وجود برخي اختلافات با اداره منابع طبيعي و پاره اي مشکلات محلي برشمرد و خواستار تمهيداتي براي حل و فصل اين مشکلات و اعمال قانون شد.
حميدرضا بطحايي رييس کميسيون تجارت و بازرگاني هم در سخنان کوتاه جمع بندي مشکلات اين بخش را ارائه نمود که از جمله آن قطع جوايز صادراتي و فقدان سرمايه در گردش قابل ذکر هستند. در ادامه شهرام شيرواني رييس کميسيون گردشگري و خدمات ماحصل نظرات اعضاي اين کميسيون را جهت طرح در جلسه با مسئولان دولتي مورد اشاره قرار داد که حذف ماليات بر ارزش افزوده از محصولات صنايع دستي، قرار گرفتن برخي از مشاغل اين حوزه در فهرست کارهاي سخت و زيان آور و تخصيص اعتبار جهت بيمه هنرمندان و پيشکسوتان صنايع دستي و راهنمايان گردشگري از اهم آنهاست.
بعد از آن نايب رييس کميسيون صنايع گزارشي از جلسات هفتگي هيات رييسه اين کميسيون ارائه کرد. عزيزي همچنين خواستار فعاليت بيشتر در بحث مربوط به بانک ها و مشکلات تامين اعتبار و اخذ تسهيلات شد و عدم تخصيص يارانه توليد را سبب ساز اعمال فشار بر بنگاه هاي توليدي دانست هرچند در ادامه کمبود منابع مالي دولت را علت اين امر خواند و ابراز اميدواري کرد در آينده با رفع برخي تنگناها، يارانه هاي توليد نيز برقرار شود.
در نهايت نوبت به مرتضي اسکندري رييس کميسيون عمران و خدمات فني و مهندسي رسيد تا مسائل مربوط به اين حوزه را مطرح کند. وي با ابراز خرسندي از شکل گيري کميسيون و اينکه همواره آرزوي آن را داشته تا چنين جمعي از افراد زبده و مجرب تشکيل شود، از ضرورت ساماندهي مالياتي و اجراي صحيح قانون در اين خصوص سخن گفت و با اشاره به خسارات وارد آمده بر اقتصاد کشور در چند سال اخير اطمينان داد بخش خصوصي همراه دولت و کمک حال آن خواهد بود و مسائل و مشکلات خود را از مجاري صحيح و گفتگو پيگيري و رفع خواهد کرد.