رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی همدان اظهار داشت:
فعالانی که در بخش شتابدهندهها فعالیت دارند باید زمینه حضور صنعتگران و تجار در این عرصه را فراهم کنند.
علیاصغر زبردست در همایش «شتابدهندههای همپیوند در دانشگاه بوعلی سینا» اظهار کرد: فضای امروز کسب و کار مانند گذشته نیست و این موضوع برای اتاق بازرگانی ملموس است.
وی با بیان اینکه در کشور و در استان با تجارت و صنعت سنتی روبرو هستیم افزود: صنعتگران و تجار ما مدت طولانی به صورت سنتی کار کردهاند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی همدان با اشاره به اینکه نوآوری و تکنولوژیهای جدید راهاندازی شده که با وضعیت فعلی ما سنخیت ندارد ادامه داد: مسئولان و فعالان اقتصادی باید فضای جدید کسب و کار را بپذیرند.
وی تصریح کرد: فعالان این حوزه جدید باید بتوانند با ایدههای نو فعالان اقتصادی سنتی را جذب کرده و با خود همراه کنند.
زبردست با بیان اینکه فعالانی که در بخش شتابدهندهها فعالیت دارند باید زمینه حضور صنعتگران و تجار در این عرصه را فراهم کنند افزود: این فعالان با جرات و جسارت ایدههای جدید را ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه شرکتهای دانشبنیان خوبی در استان شکلگرفته و نوآوریهای خوبی انجام شده است گفت: شتابدهندهها باید با سرعت بیشتری حرکت کنند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی همدان با بیان اینکه اتاق بازرگانی باید در این زمینه بیش از پیش نشستهای متعدد برگزار کند گفت: فعالان امروز در بخشهای مختلف مستاصل هستند بنابراین فعالیتهای فعالان اقتصادی با وجود شتابدهندهها به نحو بهتری انجام خواهد شد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بوعلیسینا همدان نیز با بیان اینکه امروز در کشور شاهد رشد و شکوفایی شرکتهای دانش بنیان هستیم گفت: باید یک اکوسیستم کارآفرینی ایجاد کنیم.
غلامحسین مجذوبی با بیان اینکه در دنیای امروز باید با واژگانی چون کسب ثروت از علم، کارآفرینی، استارتآپ و دانشبنیان آشنا شویم اظهار کرد: باید به این واژگان جامه عمل بپوشانیم.
وی با اشاره به اینکه امروز در کشور شاهد رشد و شکوفایی شرکتهای دانشبنیان هستیم افزود: دانشگاه بوعلی سینا نیز در این مسیر در حال حرکت است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بوعلیسینا همدان با اشاره به اینکه مشکلات زیادی در این مسیر وجود دارد اما نباید ناامید شد ادامه داد: منحنی رشد مقالات علمی در دانشگاه بوعلی آغاز شده به طوریکه در سال 2001، 10 مقاله علمی چاپ شده در حالیکه در سال 2019، یکهزار و 450 مقاله بینالمللی چاپ شده است.
وی با اشاره به اینکه صنعت و دانشگاه باید پیوند بخورد گفت: در دانشگاه بوعلی فضایی به مساحت یکهزار و 500 متر مربع برای مرکز نوآوری تعبیه شده که شتابدهندهها نیز به این مرکز متصل خواهند شد.
مجذوبی با تاکید بر اینکه باید یک اکوسیستم کارآفرینی ایجاد کنیم افزود: مسئولان دانشگاه بوعلی، دانشجویان و سرمایهگذاران ریسکپذیری نقش ارزندهای برای ساخت این اکوسیستم خواهند داشت.
وی اظهار کرد: هدف ما کسب ثروت از علم است به طوریکه شرکتهای دانشبنیان به مراتب درآمدی بیش از درآمد نفت دارند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بوعلی سینا همدان در پایان به رشد روزافزون مشاغل خدماتی در آینده خبر داد و گفت: وضعیت مشاغل در آینده در حوزه کشاورزی 3 درصد، تولیدی 4 درصد و خدماتی 93 درصد خواهد بود.