رئیس اتاق همدان در چهاردهمین نشست اعضا هیئت نمایندگان اتاق ایران تاکید کرد:
موانع عضو گیری در بخش های کشاورزی و خدماتی رفع و تعیین تکلیف شود
چهاردهمین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد و محور مباحث حول انتخابات ریاست جمهوری و انتظارات بخش خصوصی از دولت آینده شکل گرفت.
نشست هیات نمایندگان اتاق ایران با حضور نمایندگان بخش خصوصی برگزار شد.
انتظارات فعالان اقتصادی از رئیسجمهور آینده محور اصلی مباحث نشست چهاردهم هیئت نمایندگان در دوره نهم بود.
غلامحسین شافعی، رئیس اتاق ایران در سخنرانی خود درخواستهای و انتظارات بخش خصوصی از رئیسجمهور آینده را مطرح کرد.
او با اشاره به موفقیت دولتهای توسعهگرا در مهار تورم گفت: بهرغم همه تلاشها، سیاستمداران کشور چون قادر به رفع مشکلاتی مانند بیثباتی و سایر موارد نیستند، مدام از بخش خصوصی میخواهند تا پیشنهادهای خود را برای حمایت از تولید به شکل تغییر قوانین و مقررات ارائه دهند. چون سادهترین روش برای اعلان موفقیت تغییر قوانین و مقررات است.
به اعتقاد شافعی، رئیسجمهور آینده وارث مشکلاتی است که روسای جمهور قبلی وعده حل آنها را داده بودند.
در ادامه چهاردهمین نشست هیات نمایندگان اتاق ایران گزارش «اصلاحات آییننامه نحوه پذیرش، تمدید و تجدید عضویت در اتاقها» توسط مظفر علیخانی، معاون امور استانها و تشکلهای اتاق ایران ارائه شد. بعد از ارائه این گزارش، موافقان و مخالفان آن صحبت کردند.
در ادامه علیاصغر زبردست، رئیس اتاق همدان به مشکلات اتاقها در عضوگیری اشاره و تأکید کرد که باید با توجه به مأموریت اتاق ایران در حوزه کشاورزی، مشکلات عضو گیری این حوزه بطور جدی برطرف شود.
رئیس اتاق همدان در این نشست افزود برخی موانع در حوزه کشاورزی مربوط به همه کشور است نه تنها استان همدان که تسهیل و رفع این موانع مورد مطالبه است وی با اشاره به قانون بهبود محیط کسب و کار اذعان داشت در حالی که در این قانون نام کشاورزی به دنبال نام اتاق ایران آمده بی تردید حقوقی برای کشاورزان و فعالین این حوزه ایجاد کرده که مب بایست به این حقوق پاسخگو باشیم،رئیس اتاق همدان خاطر نشان کرد این مشکلات در حوزه های خدمات و صنایع دستی و مبل و منبت نیز بطور مشابه وجود دارد که می بایست تعیین تکلیف گردد. وی در پایان یادآور شد حضور و عضویت دانشگاهیان و اعضا هیئت علمی در اتاق ها در قالب عضویت در شرکت های دانش بنیان نیز بلامانع خواهد بود.
در ادامه گزارش بررسی اصلاحات آییننامه و اساسنامه اتاقهای مشترک توسط غلامحسین جمیلی، عضو هیات رئیسه اتاق ایران ارائه شد؛ این گزارش با 89 رأی موافق و 11 رأی مخالف به تصویب رسید.