رئیس اتاق همدان در نشست با روسای کمیسیون های تخصصی مطرح کرد:   فعالان اقتصادی فرصت را مغتنم شمرده و از ظرفیت عمده صندوق ضمانت توسعه صادرات بهره مند گردند.

رئیس اتاق همدان در نشست با روسای کمیسیون های تخصصی مطرح کرد:   فعالان اقتصادی فرصت را مغتنم شمرده و از ظرفیت عمده صندوق ضمانت توسعه صادرات بهره مند گردند.

دسته بندی : اخبار شناسه خبر : 3916 تاریخ انتشار : 1400/10/22 توسط 437 نفر دیده شد

رئیس اتاق همدان در نشست با روسای کمیسیون های تخصصی مطرح کرد:   فعالان اقتصادی فرصت را مغتنم شمرده و از ظرفیت عمده صندوق ضمانت توسعه صادرات بهره مند گردند.

رئیس اتاق همدان در نشست با روسای کمیسیون های تخصصی مطرح کرد: فعالان اقتصادی فرصت را مغتنم شمرده و از ظرفیت عمده صندوق ضمانت توسعه صادرات بهره مند گردند.


علی اصغر زبردست در نشست تخصصی با روسای کمیسیون های اتاق بازرگانی همدان که با حضور مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان برگزار شد با بیان اینکه در استفاده از صندوق ضمانت توسعه صادرات تاکنون قدم قابل توجهی در استان همدان برداشته نشده در حالیکه مجوز لازم را هم داریم، گفت: این صندوق ظرفیت خوبی است و نباید مانند بانک عمل کند.

   وی افزود  صندوق ضمانت توسعه صادرات  عصای دست تجار و فعالان اقتصادی است و در کنار انجمن ها برای توسعه صادرات قدم بر می دارد

وی با بیان اینکه صندوق ضمانت روی ارزیابی تاجر یا کارخانه باید عمل کند نه اینکه وثیقه را مدنظر قرار دهد، گفت: این صندوق باید عصای دست تجار و فعالان اقتصادی باشد و در کنار انجمن ها برای توسعه صادرات قدم بر دارد.

 

رئیس اتاق همدان در ادامه افزود رویکرد دولت در بخش صادرات غیر نفتی فعال کردن این بخش است و باید مشکلات را برای حل شدن مشخص و اعلام کنیم، گفت: صادرات غیرنفتی و تجارت خارجی به شرطی فعال می شود که به خواسته‌ها توجه شود.

زبردست با یادآوری اینکه پایانه صادراتی همدان از سال پیش مجوز گرفته و باید مشخص شود در این مدت چه کاری انجام داده است، افزود: در بازدیدها مشخص شد این مجموعه قابلیت پایانه صادراتی را ندارد چرا که برای استان همدان که پتانسیل صادرات محصول دارد به پایانه صادراتی قویتری نیاز داریم.

    حداقل ۲۰ تا ۳۰ هکتار زمین نیاز است تا پایانه های صادراتی فعلی از وضعیت خود خارج و به نحو بهتری مدیریت شود

وی با بیان اینکه حداقل ۲۰ تا ۳۰ هکتار زمین نیاز است تا پایانه صادراتی فعلی از وضعیت خود خارج و به نحو بهتری مدیریت شود، گفت: باید مکان یابی جدیدیی صورت گیرد چرا که در چند سال آینده این پایانه صادراتی همدان با مشکل مواجه خواهد شد.

رئیس اتاق بازرگانی استان همدان به موضوع تعهد ارزی اشاره کرد و با بیان اینکه چهار سال از تعهد ارزی می گذرد و باید این مسئله را زودتر جمع کرد، گفت: در هزینه‌های حمل و نقل کالاهای صادراتی قرار بود هزینه کمیسیون از چهار درصد به پنج درصد افزایش پیدا کند اما چهار درصد را با پنج درصد جمع کردند و به ۹ درصد رسیده که این وضعیت باعث افزایش هزینه های حمل و نقل شده و مشکل‌ساز شده است.

وی به موضوع اوراق تهاتر نیز اشاره کرد و با بیان اینکه به نظر می‌رسد در مورد اوراق تهاتر بانک‌ها مردم را به خوبی توجیه نمی کنند و در جریان موضوع قرار نمی‌دهند، گفت: باید فعالان اقتصادی نسبت به این مسئله آگاه شوند.

زبردست در ادامه با بیان اینکه بسیاری از مسایل تامین اجتماعی موردی و مصداقی است و بحث کلیات که مربوط به دستگاه ها است باید در دستور کار باشد.

    مدیران تأمین اجتماعی باید اطلاع داشته باشند که با فشار به مردم نمی‌توان کسب درآمد کرد

رئیس اتاق بازرگانی استان همدان با بیان اینکه مدیران تأمین اجتماعی باید اطلاع داشته باشند که با فشار به مردم نمی‌توان کسب درآمد کرد، گفت: در بخش سرمایه‌گذاری و مسائل بانکی باید ظرفیت‌های کمک حال فعالان اقتصادی را شناسایی کنیم.

زبردست با بیان اینکه سازمان حفظ نباتات باید اطلاعات هر کشوری را در اختیار استان ها بگذارد و سازمان غذا و دارو نیز باید روی موضوع حساس باشد، گفت: هرچند خوشبختانه همدان در کنترل تولیدات وضعیت خوبی دارد اما مساله آنجاست که محصول تولیدی همدان از استان‌های دیگر بارگیری و صادر می‌شود.

لزوم رعایت تقویم جلسات توسط روسای  کمیسیون ها

زبردست با یادآوری اینکه یکی از کمیسیون‌های اتاق بازرگانی همدان کمیسیون گردشگری است و باید بیشتر به مسائل حساس باشد رعایت تقویم جلسات توسط مدیران کمیسیون ها را مورد تاکید قرار داد و با بیان اینکه اعضای کمیسیون ها باید حداقل ماهانه یک جلسه را برگزار کنند، گفت: حوزه فعالیت در کمیسیون‌ها مشخص شده و اعضای کمیسیون ها باید خوراکشان را خودشان مشخص کنند.

رئیس اتاق بازرگانی استان همدان با تاکید بر اینکه شرح وظایف ها باید مطالعه و حل مشکلات پیگیری شود، گفت: کمیته ها در کمیسیون‌ها فعال شوند ضمن اینکه عضو محوری را باید مد نظر قرار دهند.

وی با بیان اینکه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی نتیجه جلسات کمیسیون‌ها و کمیته‌ها است، ادامه داد: باید در این شورا طرح مسئله کنیم.

زبردست با بیان اینکه اعضای کمیسیون ها باید در جریان بخش نامه ها و مصوبات شورای گفتگو قرار گیرند، گفت: برخی مسائل که نیاز به دنبال کردن در مرکز دارد باید در جلسه آنلاین با مسئولان کشوری مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا مسائل منتقل و برای حل آن چاره اندیشی شود.

وی در ادامه با بیان اینکه اتاق بازرگانی همدان برای ایجاد تشکل ها جای کار بسیاری دارد از وجود ۲۰ تشکل در هشت کمیسیون این اتاق صحبت و عنوان کرد: اگر کمیسیونی توانایی ایجاد تشکلی دارد این امتیاز به وی واگذار می شود.

    زمانی همدان در زمینه چرم استان سرآمد کشور بود اما بی توجهی به این بخش کارخانه های چرم همدان را به تعطیلی کشاند

رئیس اتاق بازرگانی استان همدان باتاکید بر اینکه در استان همدان ظرفیت‌سازی برای سرمایه گذاری وجود دارد، عنوان کرد: زمانی همدان در زمینه چرم استان سرآمد کشور بود اما بی توجهی به این بخش کارخانه های چرم همدان را به تعطیلی کشاند.

زبردست با بیان اینکه افرادی که اعضای کمیسیون‌ها هستند باید اعضای اتاق هم باشند، گفت: اعضای کمیسیون‌ها باید قانون بهبود کسب و کار را مطالعه و مطالبات خود را بر اساس قانون بیان کنند.

    در خلا و فشار مسموم اقتصاد کشور تنها جایی که توانسته مشکل فعالان اقتصادی را شنیده و رصد کند اتاق بازرگانی است و فعالان اقتصادی باید این موضوع را مدنظر قرار دهند که باید دستگاه‌ها را به دنبال خود بکشیم چرا که این توان در اتاق بازرگانی وجود دارد

وی تاکید کرد: در خلا و فشار مسموم اقتصاد کشور تنها جایی که توانسته مشکل فعالان اقتصادی را شنیده و رصد کند اتاق بازرگانی است و فعالان اقتصادی باید این موضوع را مدنظر قرار دهند که باید دستگاه‌ها را به دنبال خود بکشیم چرا که این توان در اتاق بازرگانی وجود دارد.

 

عنوان سایت مرجع :
آدرس سایت مرجع : لینک
اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی همدان
آرشیو خبرنامه ها
اتوماسیون اداری
ثبت نام آنلاین کارت بازرگانی
طرح شکایات
تماس باما
نقشه سایت
English