مشاور امور مالیاتی اتاق همدان در هفتمین نشست کمیسیون مالیات تاکید کرد: بازرگانان کارتخوان‌های خود را به پرونده مالیاتی الصاق کنند

مشاور امور مالیاتی اتاق همدان در هفتمین نشست کمیسیون مالیات تاکید کرد: بازرگانان کارتخوان‌های خود را به پرونده مالیاتی الصاق کنند

دسته بندی : اخبار شناسه خبر : 3970 تاریخ انتشار : 1400/11/28 توسط 522 نفر دیده شد

مشاور امور مالیاتی اتاق همدان در هفتمین نشست کمیسیون مالیات تاکید کرد: بازرگانان کارتخوان‌های خود را به پرونده مالیاتی الصاق کنند

مشاور امور مالیاتی اتاق بازرگانی استان همدان:
کارتخوان‌ها تا پایان بهمن به پرونده مالیاتی الصاق شوند

مشاور امور مالیاتی اتاق بازرگانی استان همدان گفت:پایان بهمن هر کسی کارت خوان دارد باید به پرونده مالیاتی الصاق کند و در صورت انجام ندادن این کار یک هفته بعد از پایان بهمن ماه کارتخوان غیر فعال خواهد شد.

هفتمین نشست اعضا کمیسیون مالیات ،تامین اجتماعی و روابط کار اتاق همدان با حضور رئیس و اعضا کمیسیون در سالن جلسات اتاق همدان برگزار شد. 
به گزارش روابط عمومی اتاق همدان ؛ شیرویه جعفری نسب در جلسه کمیسیون مالیاتی اتاق بازرگانی استان همدان با اشاره به ماده ۸۱ اظهار کرد:  اشخاص حقیقی نیاز به ۱۶۹ ندارند، اما اشخاص حقوقی باید فصل به فصل معاملات را به صورت آنلاین نشان دهند.
وی با بیان اینکه وقتی ماده ۸۱ می‌گوید برخی از مشاغل از مالیات معاف هستند، صاحبان این مشاغل مطرح می‌کنند که اگر معافیت مالیاتی داریم چرا باید به اداره امور مالیاتی اطلاعات بدهیم، ادامه داد: در واقع قانون برای شفاف سازی، اطلاعات را می‌خواهد.
مشاور امور مالیاتی اتاق بازرگانی استان همدان به مالیات مهد کودک‌ها اشاره کرد و با بیان اینکه مهد کودک از مالیات معاف هستند، افزود: در قانون برای معافیت مهد کودک‌ها از مالیات کلمه حد متعارف آورده شده که این حد مشخص نیست و حد متعارف یعنی میزان و اندازه آن مشخص باشد.
وی در ادامه به بند (ی) ۱۳۹ قانون مالیات‌های مستقیم اشاره کرد و با بیان اینکه براساس این بند انجمن‌ها و موسسات از مالیات معاف هستند، اضافه کرد: انجمن‌ها و موسسات باید دفاتر خود را نگهداری کنند، در ماده ۱۴۶ مکرر قید شده کدام بند‌ها و تبصره‌ها معاف از مالیات هستند و کدام معاف نیستند و نرخ صفر هستند.
وی با تاکید بر اینکه هر جا نرخ صفر آمده موعدی مالیاتی موظف به نگهداری دفاتر و حساب کتاب و اظهار نامه هستند، بیان کرد: نرخ صفر با معافیت در قانون معافیت‌های مستقیم تفاوت‌هایی دارد.
جعفری نسب در ادامه به موضوع کارتخوان‌ها اشاره کرد و با بیان اینکه تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۱ هر کس باید یک حساب تجاری به اداره امور مالیاتی معرفی کند، ادامه داد: برای موضوع کارتخوان‌ها تا پایان دی ماه فرصت داده شده بود تا صاحبان کارتخوان، کارتخوان‌های خود را به پرونده مالیاتی الصاق کنند، اما دوباره یک ماه تمدید شد و تا پایان بهمن ماه فرصت وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه هر کس که کارتخوان خود را به پرونده مالیاتی الصاق نکنند، بانک‌ مرکزی کارتخوان را غیر فعال خواهد کرد، افرود: پایان بهمن هر کسی کارت خوان دارد باید به پرونده مالیاتی الصاق کند و در صورت انجام ندادن این کار یک هفته بعد از پایان بهمن ماه کارتخوان غیر فعال خواهد شد.
مشاور امور مالیاتی اتاق بازرگانی استان همدان در ادامه به موضوع ارزش افزوده اشاره کرد و با بیان اینکه در مسئله ارزش افزوده دو مشکل اساسی وجود دارد که یکی مربوط به پیمانکاران و یکی صاحبان هتل و رستوران است، اضافه کرد: مشکل ارزش افزوده طلا درست شد چراکه در کل کشور فی طلا یکی است و فی ارزش افزوده ندارد و اکنون کسی حق ندارد از طلا ارزش افزوده بگیرد بلکه فقط از اجرت و کارمزد طلا می‌توان ارزش افزوده گرفت.
وی با اشاره به اینکه به دولت پیشنهاد دادیم دستور العملی صادر کند تا کارفرما به محض پرداخت صورت وضعیت موظف به کسر مستقیم ۹ ارزش افزوده و واریز به حساب دولت باشد، یادآور شد:در کشور‌های دیگر مالیات بر ارزش افزوده راننده تاکسی بعد از پیاده کردن مسافر مستقیم به حساب خزانه کشور واریز می‌شود.
رئیس کمیسیون مالیاتی اتاق بازرگانی استان همدان در ادامه با اشاره به اینکه موضوع مسائل قانونی کشور، نقص و اشکالات قوانین و ... قبل از رفتن به شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت باید کار کارشناسی انجام شود، اظهار کرد: باید بعد از اینکه در اشکالات به جمع بندی رسیدیم موضوع به شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت برود و تصویب شود.
فلاح افزود با اشاره به اینکه موضوع حق بیمه پیمان‌های عمرانی یک مرتبه در شورای گفت‌وگوطرح گردیده ، ادامه داد: به پیمان‌هایی که لیست یا مدت مازاد دارند، از نقص و کمبود آنها مطلع هستیم و روی مبانی کلمات و بار معنایی کلمات در سازمان تامین اجتماعی مشکل داریم.
وی با تاکید بر اینکه کمیسیون مالیات و تامین اجتماعی از کمیسیون‌های حساس است، ادامه داد: ۲۲ نماینده تامین اجتماعی و ۲۲ نماینده دارایی داریم، همه صاحبان صنایع مسائل مالیاتی، دارایی و تامین اجتماعی از مسائل و مشکلات اساسی آنها است.
رئیس کمیسیون مالیاتی اتاق بازرگانی استان همدان با اشاره به اینکه مهد کودک، ایاب ذهاب، مسکن و بن در مالیات مشخص هستند، اضافه کرد: براساس قانون مالیات‌های مستقیم مهد کودک، ایاب و ذهاب، مسکن و بن از مالیات معاف هستند.
مدیر انجمن پیمانکاران استان همدان در ادامه با اشاره به اینکه قانون مالیات بر ارزش افزوده باید بعد از چند سال رویکاوری شود و ابهامات از بین برود، اظهار کرد: متاسفانه این اتفاق نیفتاده است‌.
درویشی با اشاره به اینکه در بسیاری از صنوف خورده فروشان مشمول مالیات نیستند ولی ما پیمانکاران مغفول واقع شده‌ایم، ادامه داد: درآمد ما مشخص و از دولت است، شرکت‌های پیمانکاری مانند کارمند براساس صورت وضعیت مالیات آنها مشخص می‌شود، وقتی درآمد ما به این شفافیت است باید مالیات با ما مقطوع حساب شود.

عنوان سایت مرجع :
آدرس سایت مرجع : لینک
اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی همدان
آرشیو خبرنامه ها
اتوماسیون اداری
ثبت نام آنلاین کارت بازرگانی
طرح شکایات
تماس باما
نقشه سایت
English