رئیس کمیسیون آموزش ، پژوهش و فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی همدان با اشاره به خام فروشی مواد معدنی و ضرورت فرآوری این ذخایر ارزشمند مطرح کرد:
بهره برداران معادن همدان ازظرفیت کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان غافل نشوند.
پنجمین نشست اعضای کمیسیون آموزش ،پژوهش و فناوری اطلاعات با حضور حمیدبهرامی رئیس کمیسیون، اعضا هیئت رئیسه کمیسیون،فعالین اقتصادی فعال در حوزه آموزش و برخی مدیران و کارشناسان از دانشگاه ها و دستگا های اجرایی استان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اتاق همدان حمید بهرامی رئیس کمیسیون آموزش اتاق همدان در این نشست بابیان اینکه مهمترین فعالیتی که در قلمرو کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی وجود دارد برنامههای راهبردی و عملیاتی در رابطه با امور آموزشی و پژوهشی برگزارشده اعم از نیازسنجی، برنامههای اجرایی ، ارزیابی و اثربخشی آنها است.
ایشان اضافه کرد:فعالیتهای کمیسیون آموزش در سطح شهرستانهای استان هم پیگیری شده و طی تعاملی که بین اتاق بازرگانی همدان با شهرستانهای تویسرکان و ملایر برقرار است تفاهمنامههای خوبی بین اتاق بازرگانی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان منعقدشده است.
بهرامی با تأکید بر اینکه امیدواریم امضای چنین تفاهمنامههایی بین مراکز دیگری که آماده عقد قراردادهایی ازایندست هستند منعقد شود، گفت: تفاهمنامههای امضاءشده هیچگونه هزینهای برای طرفین موردقرارداد در برندارد.
بهرامی بابیان اینکه نیازسنجی کمیسیون آموزش به بهترین شکل ممکن با کمک دبیرخانه اتاق بازرگانی صورت گرفته است، یادآوری کرد: طبق فرمهای سازمانی که توسط اتاق بازرگانی منتشر و بهتمامی استانها ابلاغ شد از تمامی واحدها و تشکلها نیازسنجی صورت گرفت.
رئیس کمیسیون آموزشی اتاق بازرگانی همدان با اشاره به اینکه واحد آموزشی شهرستان ملایر و در کنار آن کمیسیون آموزش اتاق همدان حداقل ۵۴ دوره کاربردی را متقاضی بودند که خوشبختانه با ۱۰۰ درصد موضوع موافقت شده است، گفت: این دورهها با یک هزینه بسیار ناچیز آنهم بابت اینترنت و برگزاری جلسات آنلاین دنبال میشود.
بهرامی بابیان اینکه در بحث تکمیل نیازسنجیها تقاضای ما این است که اگر دوره آموزشی خاصی مدنظر است یا با کمیسیون آموزشی مکاتبه شود و یا اینکه با رئیس اتاق بازرگانی همدان در میان گذاشته شود تا به یک جمعبندی برسیم و برنامهها کاملتر گردد اضافه کرد: ارزیابی و اثربخشی مباحث آموزشی به اعضای اتاق بازرگانی محول خواهد شد.
وی بابیان اینکه نظرسنجیها بهصورت آنلاین یا حضوری برگزار میشود، افزود: تفاوتی که کمیسیون آموزشی ، پژوهش و فناوری با سایر کمیسیون ها دارد در این است که دستش بازتر است و علاوه بر اعضای اتاق بازرگانی میتواند از متولیان آموزشی استان دعوت کند تا بهعنوان عضو اصلی و صاحبرأی در جلسات مشارکت داشته باشند.
بهرامی با عنوان اینکه این قانون صاحبرأی بودن اعضا و متولیان آموزشی در اتاق بازرگانی در رابطه با کمیسیون های دیگر صدق نمیکند چراکه باید حتماً عضو اتاق بازرگانی یا دارنده کارت بازرگانی و کارت عضویت باشند تا بتوانند حق رأی داشته باشند، گفت: این موضوع را به فال نیک میگیریم و ارتباط گستردهتری خواهیم داشت و در تلاشیم جلسات بهدور از هرگونه تشریفات اداری و بهصورت دوطرفه برگزار شود.
رئیس کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی استان همدان با اشاره به بند دوم اختیارات اعضای این کمیسیون، عنوان کرد: در این بند آموزش، ترویج و فرهنگسازی درزمینهٔ افزایش بهرهوری در ارکان چهارگانه اقتصادی کشور از قبیل تجارت، کشاورزی، صنعت و معدن تشریح شده است.
بهرامی با عنوان اینکه در سطح استان معادن فعال وجود دارد و در حال درآمدزایی و ارزآوری هستند، اضافه کرد: البته شهرستانهایی همچون تویسرکان حفظ منابع کردهاند و بهرهبرداری آنچنانی از معادن این منطقه صورت نگرفته که این مورد کوتاهی نیست بلکه آیندهنگری برای نسل آینده خواهد بود.
رئیس کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان در تصدیق مطلب قبل خود اضافه کرد: شهری همانند ملایر که بالغبر ۵۰ معدن فعال دارد و پتانسیل بیشتری در این زمینه به خود اختصاص داده باید تعامل با بخش علمی و پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاهها و اتاق های بازرگانی را مدنظر داشته باشد.
وی گفت: در ملایر با معادنی که وجود دارد و با وجود کارخانجات فرو سیلیس در سطح استان ضرورت پرداختن به این موضوعات برجستهتر است.
بهرامی در ادامه با عنوان اینکه در آخرین بازدید مشترک با هیات علمی دانشگاه دولتی ملایر از شهرک فرو سیلیس ، اصلاح روند مدیریت مواد پرت شده و ضایعات نهایی در این معادن در برنامه ی تحقیقاتی دانشگاه قرار گرفته ، اضافه کرد: نزدیک به ۶۰ درصد مواد نهایی این واحدها پرت میشود که به همین منظور قرار بر این شد در آزمایشگاهها بررسی و وضعیت موجود مورد رصد و نظرات مشورتی از سوی اساتید ارائه شود.