حمیدرضا جمشیدی مسئول انجمن موسسات آموزشی در گفتگو با روابط عمومی اتاق همدان مطرح کرد:
آموزش های مهارتی در نقطه اتصال با توسعه اقتصاد جامعه قرار دارد
حمیدرضا جمشیدی در گفتگو با روابط عمومی اتاق همدان اظهار داشت ؛آماده سازی جوانان و افراد جویای کار برای ورود به بازار یکی از مسولیت های کلیدی نظام آموزش کشوراست و برهمین مبنا, تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد و استفاده مناسب از آن بیشتر باید در مرکز برنامه ریزی قرار گیرد تا آموزش های مهارتی به عنوان یک راه حل برای کاهش بیکاری در جامعه مورد توجه سیاست گذاران باشد.
مسئول انجمن موسسات آموزشی استان همدان افزود هدف نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور این بود که نیروهای مناسب پرورش و به جامعه راه نمایند اما تغییر ماهیت بازار کار سبب شد تا آموزشهای تئوریک نقش مناسبی برای حضور در یک فرصت شغلی نداشته باشند.وی افزود بازار کار در عرصه جهانی به سمت و سوی فناوریها و تکنولوژیهای جدید حرکت میکند و نیروی کار در این شرایط نیازمند فراگیری مهارتهای جدید است زیرا با بهکار گرفتن فناوریهای نوین، مشاغل جدید نیز ایجاد میشود.
جمشید ی خاطر نشان کرد ؛با عنايت به مشکلات گريبان گير جامعه در بخش اقتصاد و اشتغال و همچنين سياست ها و استراتژي هاي کلان کشور در قالب چشم انداز 20 ساله و برنامه پنجم توسعه، عطف توجه و تمرکز بر راهکارهاي ريشه اي، اساسي و اثربخش, ضرورتي اجتناب ناپذير است. مسئول انجمن موسسات آموزشی استان همدان افزود توانمندسازي نيروي انساني از طريق آموزش مهارت هاي شغلي و تخصصي، در راستاي ترغيب و توسعه کارآفريني، به ويژه در مراکز آموزش های مهارتي، يکي از اين راهکارهاي اساسي محسوب مي شود که مي تواند به عرضه نيروي انساني توانمند و کارآفرين و در نهايت کاهش مشکلات اقتصادي و اشتغال و همچنين افزايش بهره وري و کارايي شاغلين بخش هاي مختلف منجر شود .
حمید رضا جمشیدی افزود در اکثر کشورها فارغالتحصیلان از دانشگاه برای استخدام در صنعت , نیازمند گذراندن دورههای آموزشی هستند، یعنی بسیاری از کارخانهها و شرکتهای صنعتی دنیا با مؤسسات آموزشی قرارداد داشته و نیروی جدید خود را حتی اگر از بهترین دانشگاه فارغالتحصیل شده باشد، جهت گذراندن دورههای مهارتی به این موسسات معرفی مینمایند. در واقع نیز همین طور است که هیچ دانشگاهی نمیتواند خود را با تمام تغییرات صنعت بهطور کامل منطبق نماید و مهارتآموزی بین سطوح الزامی است.
وی با بیان اینکه الگوهای بسیار ارزشمندی در جهان وجود دارد که میتوان با بومیسازی آنها، نکات بسیار مثبتی را برداشت کرده و از ثمرات آن در هر چه بهتر شدن , بهره برداری نمود. تلاش همه ما نیز باید این باشد که با تمام قوا در همین مسیر حرکت نموده و برای رقم زدن همین اتفاق باشیم و امیدواریم که با کوشش همهجانبه بتوانیم به درجات عالی رشد و ارتقا در جامعه دستیابیم.
مسئول انجمن موسسات آموزشی استان درپایان افزود آموزش های مهارتی در نقطه اتصال با اقتصاد جامعه قرار دارد و مهارت آموزی از بستر هایی تاثیر خود را میگیرد که در آن راهبرد های متناسب این آموزش ها با نیاز بازار کار شکل گرفته باشد لذا نیاز سنجی دقیق بازار کار و توجه به تفاوت های فردی و هدایت آنان به سمت شکوفایی در راستای تامین نیروی انسانی به برنامه ریزی مناسبی نیاز دارد و هماهنگی تمامی ذینفعان دستگاه های دولتی و بخش خصوصی را می طلبد .
می توان گفت سرمایه انسانی مورد نیاز زمانی فراهم می شود که نوعی تطابق بین نیاز ها و آموزش ها در بخش های مختلف اجتماعی بوجود آید .