علی نوری رئیس انجمن صنایع دستی استان همدان در گفتگوی تخصصی با روابط عمومی اتاق همدان اظهار داشت همینطور که استخضار دارید صنایع دستی ایران به عنوان یکی از قطب های اصلی صنایع دستی جهان دارای سابقه درخشان و پرپیشینهای است. بی تردید استعداد و نیروی خلاق و ابتکار ایرانیان و علاقه آنان به هنر و خلق آثار هنری یکی از عوامل قوام و دوام صنایع دستی ایران است.نوری افزود ؛ امروز ما میراث دار 3500 سال قدمت در این هنر صنعت هستیم و می بایست در حفظ و گسترش آن بکوشیم اما در سایه بی توجهی و بی تدبیری روز به روز شاهد نابودی برخی رشته های صنایع دستی و خروج هنرمندان و صنعت گران از این صنعت هستیم. رئیس انجمن صنایع دستی استان همدان خاطر نشان کرد همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین یکی از قطب های مهم در تولید صنایع دستی ایران است و در صنایع چرم، سفال، مبل و منبت، سنگ های نیمه قیمتی و قیمتی،گلیم و جاجیم، رودوزی های سنتی و ... از استان های پیشگام است.
نوری اضافه کرد ؛در کنار صنایع دستی که رکن اساسی توسعه گردشگی است، استان همدان با ظرفیت بالای گردشگری دارای 1800 اثر تاریخی و فرهنگی است و یکی از استان های مهم توریستی و گردشگری است که می بایست از صنایع دستی آن حمایت جدی گردد.
رئیس انجمن صنایع دستی استان همدان عدم ثبات اقتصادی، عدم وجود بازارچه های سنتی، نبود نمایشگاههای فصلی و تخصصی دائم صنایع دستی، تصدی دولت در بخش صنایع دستی، خلا وجود موزه صنایع دستی، نبود هماهنگی معاونت صنایع دستی میراث فرهنگی با دستگاه های اجرایی، ورود بی رویه کالاهای چینی و بی کیفیت و ورود آنها به بازار صنایع دستی، بی مهری دولت به هنرمندان صنایع دستی، عدم حمایت دولت از صادرکنندگان صنایع دستی، عدم اعطای تسهیلات لازم و به موقع به صنعتگران این حوزه را از عمده ترین مشکلات در حوزه صنایع دستی استان برشمرد،وی افزود انجمن صنایع دستی استان همدان به عنوان یک تشکل مردم نهاد که اعضای آن همگی از تولید کنندگان صنایع دستی استان هستند تمام تلاش خود را معطوف به حمایت از صنایع دستی، هنرمندان و صنعت گران این هنر صنعت کرده است.
علی نوری برگزاری دوره های آموزشی، برپایی نمایشگاه های داخلی و خارجی، رفع موانع تولید و ایجاد هماهنگی بین دستگاه های متولی، پیگیری و حمایت از رشته های مختلف صنایع دستی و تبدیل آنها به خوشه های صنعتی همچون چرم و ... گوشهای از حمایت های این انجمن در توسعه صنایع دستی استان برشمرد.
وی در پایان این گفتگو خواستار اختصاص محلی مناسب و در دسترس گردشگر و توریست ایرانی و خارجی برای برگزاری نمایشگاه و فروشگاه تخصصی دائم جهت عرضه صنایع دستی و اعطای کمک های مالی برای بسترسازی به منظور آموزش و ترویج صنایع دستی در راستای صادرات و ایجاد اشتغال فراگیر و گسترده با عنایت به پتانسیلهای لازم در این استان گردید.