❇️به همت دفتر بسیج تجار وفعالان اقتصادی اتاق بازرگانی همدان برگزار شد:
⭕️نشست هماندیشی فعالان اقتصادی استان همدان با بسیج تجار و فعالان اقتصادی کشور
⬅️به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی همدان نشست هماندیشی فعالان اقتصادی استان همدان با بسیج تجار و فعالان اقتصادی کشور با حضور رئیس سازمان بسیج اصناف، تجار و فعالین اقتصادی کشور، رئیس اتاق بازرگانی همدان، رئیس اتحادیه بین المللی تجار، مسئول بسیج اقشار و متخصصین سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان، اعضای هیأت رئیسه اتاق بازرگانی،
⬅️رئیس اتاق اصناف همدان و جمعی از فعالین اقتصادی استان برگزار شد.
تعهدات ارزی، قیمتگذاری دستوری، مشکلات برق و گاز، تأمین مالی پروژهها، مسائل مالیاتی، عدم پرداخت بدهی دولت به فعالین اقتصادی از جمله مواردی بود که توسط فعالین اقتصادی در این نشست مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
⏪رئیس اتاق بازرگانی همدان در این نشست ضمن تاکید بر ایجاد یک تحول بنیادین در حوزه بین الملل اتاق بازرگانی همدان در راستای افزایش همکاری اتاق همدان با سایر کشورها اظهار کرد: اطلس صادراتی استان به منظور توسعه صادرات محصولات استان همدان در مورد 154کشور جهان احصاء شده است.
⬅️رحیم مرتضایی با اشاره به تهیه اطلس صادراتی استان جهت راهنمایی سرمایهگذاران و صادرکنندگان افزود: در این اطلس صادراتی مشخص شده است که 209 قلم کالای صادراتی استان توسط 1860 شرکت تهیه و قابلیت صادرات به 154 کشور دنیا را دارند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از یک میلیارد دلار صادرات از استان همدان صورت گرفته است، تصریح کرد: میزان 100 میلیون دلار از این کالاهای صادراتی از گمرک استان همدان و 900 میلیون دلار آن از سایر گمرکات کشور صادر شده است.
⏪رئیس اتاق بازرگانی همدان با اشاره به اینکه استان همدان در بخشهای مختلف جوز قطبهای مهم کشور محسوب میشود، اظهار کرد: عمده کالاهای صادراتی از استان شامل کالاهای صنعتی، معدنی، فروسیلیس، محصولات کشاورزی همچون سیبزمینی و سیر بوده است.
مرتضایی با بیان اینکه استان همدان در تولید سیبزمینی و گردو رتبه اول کشور را کسب نموده است، خاطرنشان کرد: همچنین در تولید گندم در بین 7 استان مجاور رتبه اول، در تولید جو رتبه دوم و در تولید انگور یکی از استانهای برتر کشور هستیم.
⏪وی یادآور شد: شهرستان ملایر در زمینه تولید انگور و مبلمان و شهرستان لالجین در زمینه تولید سفال عنوانهای شهر جهانی از سازمانهای بینالمللی را به خود اختصاص دادهاند که به دنبال معرفی همدان به عنوان شهر جهانی سیر نیز هستیم.
⏪رئیس سازمان بسیج اصناف، تجار و فعالین اقتصادی کشور با تأکید بر تقویت اقشار بسیج گفت: مجموعه بسیج اصناف فعالین اقتصادی با هدف ایجاد تعامل و همکاری برای حل مسائل و مشکلات بخش خصوصی از 15 سال پیش تشکیل شد که مجموعه فعالین اقتصادی با رغبت تمام بسیج را پذیرفت چرا که بسیج را یاریگر خود میدانست.
⏪سردار غلامرضا حسن پور با بیان اینکه بسیج به عنوان حامی و هدایتگر عمل میکند، اظهار کرد: بسیج با ایفای نقش حمایتی و هدایتی و با همکاری اتاق بازرگانی و اصناف، میتواند برخی از بخشنامهها و موانعی که برای فعالین اقتصادی چالش به وجود میآورد را اصلاح کند.
وی با اشاره به اینکه کار مجموعه بسیج فعالین اقتصادی مینزدایی از جلوی پای فعالین اقتصادی است، افزود: همانگونه که در دفاع مقدس فعالین اقتصادی به رزمندگان یاری رساندند اکنون زمان پشتیبانی سپاه و بسیج از افسران اقتصادی است.
⏪رئیس سازمان بسیج اصناف، تجار و فعالین اقتصادی کشور با بیان اینکه حفظ منافع ملی اولویت بسیج است، تصریح کرد: حفظ منافع ملی کشور مهمترین رسالت بسیج است و در این راستا بسیج تمام ظرفیتها و توان خود در ابعاد گوناگون را به کار خواهد گرفت.
حسنپور با اشاره به گام دوم انقلاب خاطرنشان کرد: بسیج تجار برای تحقق شعار جهش تولید طرح جهش تولید همراه با جهش صادرات را در دستور کار خود دارد که پس از تأمین نیاز کشور مازاد تولید حتماً باید صادر شود.
⏪وی یادآور شد: پرهیز از خام فروشی، ایجاد صنایع تبدیلی، ایجاد کشتهای فرا سرزمینی و توسعه تولید مشترک از جمله مواردی است که در بحث افزایش صادرات میتواند راهگشا باشد.
⏪رئیس سازمان بسیج اصناف، تجار و فعالین اقتصادی کشور تاکید کرد: بسیج تجار و فعالین اقتصادی کشور به منظور کمک به تقویت صادرات و فعالیت اقتصادی و بهبود معیشت مردم دفاتر بسیج تجار و فعالین اقتصادی را در اتاق بازرگانی تمامی استانهای کشور راهاندازی میکند.