كارگاه آموزشي بازرسي وكنترل بهداشتي درصنايع غذايي در اتاق همدان برگزار شد.

كارگاه آموزشي بازرسي وكنترل بهداشتي درصنايع غذايي در اتاق همدان برگزار شد.

دسته بندی : اخبار شناسه خبر : 474 تاریخ انتشار : 1395/10/28 توسط 953 نفر دیده شد

كارگاه آموزشي بازرسي وكنترل بهداشتي درصنايع غذايي در اتاق همدان برگزار شد.


كارگاه آموزشي بازرسي وكنترل بهداشتي درصنايع غذايي روز سه شنبه 28 دی ماه 1395 در سالن جلسات اتاق بازرگاني ،صنايع ،معادن وكشاورزي همدان  برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق همدان، این سمینار با حضور تعداد زیادی از مديران كنترل كيفيت كارخانجات غذايي استان واعضا اتاق برگزار شد.
رسول پايان در این سمینار به شرح موارد زیر پرداخت:
•    راههاي جلوگيري از آلودگي هاي شيميايي وبيولوژيك
•    امكان آلودگي غذايي با آلوده كننده ها
•    برنامه ريزي براي بازرسي وكنترل بهداشتي
•    ويژگيها وصلاحيت هاي عمومي بازرسين
•    دستكاري ژنتيك كودها وتقلبات،نحوه تنظيم گزارشهاي بازرسي وكنترل بهداشتي
•    امكانات لازم براي بازرسي
•    سازمان هاي مسئول ونقش آن ها در بازرسي وكنترل بهداشتي
•    نحوه بازرسي و كنترل بهداشتي مواد غذايي شاخص شامل گوشت قرمز،مرغ،سبزي ها،غلات، حبوبات،و غيره

عنوان سایت مرجع :
آدرس سایت مرجع : لینک
اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی همدان
آرشیو خبرنامه ها
اتوماسیون اداری
ثبت نام آنلاین کارت بازرگانی
طرح شکایات
تماس باما
نقشه سایت
English