برگزاری دوره آموزشی میکروبیولوژی در اتاق همدان

برگزاری دوره آموزشی میکروبیولوژی در اتاق همدان

دسته بندی : اخبار شناسه خبر : 555 تاریخ انتشار : 1396/01/24 توسط 1019 نفر دیده شد

برگزاری دوره آموزشی میکروبیولوژی در اتاق همدان

دوره بازآموزي روشهاي ميكروبيولوژي در صنایع غذایی با حضور علاقمندان اعم از اعضای اتاق، مديران كنترل كيفيت صنایع غذایی، مديران آزمايشگاه ها و مديران برخی از واحدهای تولیدی توسط خانم سميه نوروزي و با محوریت شركت بهبود سامان الوند در محل اتاق ارائه گردید.
دراين دوره که روز پنج شنبه 24 فروردین ماه برگزار شد مطالبی در موضوعات مرتبط با عنوان این دوره آموزشی مشتمل بر، آزمون ميكروبي كپك و مخمرف نحوه اوت وانهدام، لوله ها و پليتهاي آلوده در آزمايشگاه و آزمون شمارش كلي در فرآورده هاي آرايشي بهداشتي در اختیار علاقمندان قرار گرفت.
شایان ذکر است میکروبیولوژی عبارت است از "علمی که درباره میکروارگانیسم ها یا جانداران ذره بینی بحث و گفتگو می کند و جاندارن ذره بینی به کلیه موجوداتی اطلاق می شوند که به علت کوچک بودن ابعاد با ذره بین یا میکروسکوپ قابل مشاهده هستند."
همچنین سایر موارد مطرح شده در این دوره عبارتند از:
•    انواع روش های استریلیزاسیون
•    انواع محیط های کشت
•    نحوه شمارش کپک و مخمر در شیر و فرآورده های آن و ...


عنوان سایت مرجع :
آدرس سایت مرجع : لینک
اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی همدان
آرشیو خبرنامه ها
اتوماسیون اداری
ثبت نام آنلاین کارت بازرگانی
طرح شکایات
تماس باما
نقشه سایت
English