بررسی پرسشنامه نیازسنجی آموزشی و پژوهشی در اتاق همدان
دسته بندی : اخبارشناسه خبر : 614تاریخ انتشار : 1396/04/14 توسط 1001 نفر دیده شد
بررسی پرسشنامه نیازسنجی آموزشی و پژوهشی در اتاق همدان
هفتمین جلسه کمیسیون آموزش، پژوهش و توانمندسازی اعضاء روز چهارشنبه 14 تیرماه 1396 در سالن حلسات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق همدان، در ابتدای جلسه رضا کاویانی تبار رئیس کمیسیون اظهار کرد "با توجه به تصمیمات جلسه قبل در رابطه با طرح نیازسنجی آموزشی و پژوهشی، ضرورت دارد در این جلسه پرسشنامه تهیه شده مورد بررسی اعضا قرار گیرد."
گفتنی است در ادامه جلسه هر یک از اعضای کمیسیون "نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص دستور جلسه و درخواست های رییس و دبیر کمیسیون" بیان کردند.
شایان ذکر است مصوبات جلسه به شرح زیر تعیین شد:
1- به منظور بررسی بیشتر مفاد پرسشنامه و رفع نقاط ضعف آن جلسه ای با تعدادی از افرد علاقه مند از جمله آقایان دادوند، طراح، سراجی از دانشگاه بوعلی، خانم ها شریفی، سپه پناه، شکوری در محل اتاق در روز یکشنبه از ساعت 9 الی 12 جهت رفع نقاط ضعف و اصلاح پرسش نامه و نهایی نمودن مکانیسم اجرایی کار و شروع آن تشکیل گردد، ضمناً با توجه به برنامه ریزی انجام شده برای شروع کار و ضرورت تسریع در آن، مصوبات این کمیته جهت شروع کار به منزله مصوبات کمیسیون خواهد بود.
2- جهت بررسی مسایل و مشکلات بخش منبت شهرستان جلسه ای با حضور نماینده اتحادیه نمایشگاه داران و سازمان میراث فرهنگی استان در محل آن سازمان با حضور دبیر کمیسیون تشکیل گردد.
3- جهت بررسی کم و کیف کارآموزی دانشجویان در واحدهای صنعتی و همکاری واحدهای صنعتی در این خصوص و ایجاد زمینه قانونی جهت طی دو ترم تحصیلی در کارخانه ها و مسایل مرتبط با پایانه های دانشجویی و کاربردی نمودن آن ها، کمیته ای زیر نظر دکتر بیات نماینده دانشگاه بوعلی با ریاست دبیر کمیسیون آموزش و با حضور نمایندگان استان تشکیل و این موضوع مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه امر جهت تصویب به جلسه بعدی کمیسیون ارائه شود.
5- دستگاه های عضو کمیسیون از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان فنی حرفه ای، شرکت شهرک های صنعتی استان، دانشگاه ها و دیگر اعضا و شرکت های آموزشی و پژوهشی عضو نهایت همکاری و مساعدت مادی و معنوی را از این طرح به عمل آورند.
6- با توجه به اعلام جهاد دانشگاهی و مرکز افکارسنجی و سایر بخش های آن دانشگاه جهت همکاری در انجام این طرح، مقرر گردید دبیرخانه اجرایی و تیم کارشناسی آن زیر نظر و با مدیریت دبیر کمیسیون مسعود عبدالملکی در محل جهاد دانشگاهی مستقر و من بعد عملیات اجرایی با توجه به سوابق خوب جهاد دانشگاهی در این دانشگاه انجام گردد. (لازم به توصیح است که جهاد دانشگاهی و اتاق بازرگانی در حال همکاری جهت ایجاد دفتر فناوری نوین زیر مجموعه بخش ارتباط صنعت و دانشگاه در محل جهاد دانشگاهی می باشند.)