بررسی عملکرد طرح نیازسنجی آموزشی کمیسیون آموزش اتاق همدان
دسته بندی : اخبار
شناسه خبر : 750
تاریخ انتشار : 1396/06/15
توسط 794 نفر دیده شد
بررسی عملکرد طرح نیازسنجی آموزشی کمیسیون آموزش اتاق همدان
هشتمین جلسه کمیسیون آموزش، پژوهش و توانمندسازی اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان روز چهارشنبه 15 شهریور ماه 1396 در سالن جلسات اتاق همدان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق همدان، در ابتدای جلسه نسرین شریفی نایب رئیس کمیسیون اظهار کرد "با توجه به تصمیمات جلسه قبل در رابطه با طرح نیازسنجی آموزشی و پژوهشی، نیاز به همکاری اعضای کمیسیون می باشد."
شریفی اعلام کرد "سازمان صنعت، معدن و تجارت بودجه ای به کارگروه آموزش و پژوهش استانداری پیشنهاد شده تا جهت تکمیل طرح نیاز سنجی هزینه شود و ضرورت دارد این موضوع توسط اعضای کارگروه و دبیر کمیسیون پیگیری گردد."
در ادامه مسعود عبدالملکی دبیر کمیسیون در خصوص "طرح نیاز سنجی از طریق پاورپوینت و گزارش آماری" توضیحات را بیان و خاطرنشان ساخت "در زمینه ضرورت تشکیل انجمن شرکت های آموزشی، پیگیری سمینارهای ماهانه مشترک توسط اعضای کمیسیون، طرح آموزش و اشتغال مطرح شده توسط انجمن طلا و جواهر با همکاری سازمان فنی حرفه ای و صندوق کارآفرینی امید" اقداماتی صورت گرفته است.
شایام ذکر است "با توجه به موافقت اعضای کمیسیون زمان جلسه بعدی کمیسیون چهارشنبه 19/7/96 ساعت 11 الی 13 تعیین گردید."
همچنین در این جلسه مقرر شد:
1- نمایندگان سازمان صنعت و معدن و دانشگاه بوعلی سینا با هماهنگی اتاق نسبت به پیگیری اختصاص بودجه جهت اتمام طرح نیاز سنجی آموزشی– پژوهشی از طریق کارگروه آموزش و پژوهش اقدام لازم را انجام داده و گزارش آن را در جلسه بعد اعلام نمایند.
2- مرکز افکار سنجی جهاد دانشگاهی با توجه به همکاری قبلی با اتاق در زمینه پرسشنامه طرح نیاز سنجی و همچنین توانایی و سوابق فراوان در این زمینه، با هماهنگی سازمان صنعت، معدن و تجارت و دانشگاه بوعلی سینا، مجری انجام طرح با بودجه کارگروه آموزش و پژوهش موضوع بند یک معرفی گردد.
3- یک کمیته ویژه با ترکیب دبیر کمیسیون، ریاست بخش داوری اتاق، نمایندگان سازمان صمت، شرکت شهرک های صنعتی، جهادکشاورزی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، دانشگاه بوعلی سینا، تشکل زنان بازرگان، شرکت مدیران بهبود و مرکز آموزش بازرگانی، نسبت به بررسی و پیشنهاد موارد قابل طرح در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی طی حداکثر یک هفته آتی در محل اتاق تشکیل و موارد قابل طرح را جمع بندی و ارائه نمایند.
4- بررسی لازم در جلسه آتی کمیسیون به عمل آید تا زمینه لازم برای تشکیل هر ماه یک سمینار آموزشی مشترک با حضور و مشارکت نمایندگان کمیسیون در سطح استان انجام شود.
5- بررسی لازم در خصوص چگونگی انجام دوره های آموزشی کوتاه مدت با مکانیسم دوره های مهارتی فنی حرفه ای و سوق دادن این دوره ها به سمت دوره های بلند مدت و گزارش آن به جلسه بعد کمیسیون ارائه شود.
عنوان سایت مرجع :
آدرس سایت مرجع :
لینک