در دومین نشست کمیسیون احداث و فنی و مهندسی اتاق بازرگانی همدان مطرح شد:
❇️ استفاده حداکثری از ظرفیت پیمانکاران بومی در پروژههای عمرانی
❇️در دومین کمیسیون فنی و مهندسی اتاق بازرگانی استان همدان، اعضای آن مشکلاتی از جمله مشکلات مالی و بانکی، تامین اجتماعی، انتخاب پیمانکار برای پروژههای استانی، صدور مجوز، مسایل زیستمحیطی و... مطرح شد.
❇️رئیس کمیسیون فنی و مهندسی اتاق بازرگانی استان با تاکید بر اینکه مشکلات پیش روی بخش فنی و مهندسی استان در این جلسه مطرح شوند، اظهارکرد: در همین جلسات راهکارهای لازم نیز پیشنهاد شوند تا پس از جمعبندی موضوعها، توسط اتاق بازرگانی به مدیران دولتی مرتبط منتقل شوند.
❇️ امیر اسلامیه ادامه داد: با همفکری بهراحتی میتوان برای مشکلات پیش رو که موانع بزرگی برای ادامه کار ایجادکردهاند، راهکار مناسب یافت و با پیگیریهای لازم به نتیجه مطلوب رسید.
❇️وی با بیان اینکه خواستهها و مشکلات اگر بهصورت مداوم مطرح شوند، کمک شایانی به پیشبرد اهداف میکند، گفت: خواسته ما این است که برای پروژههای استان از پیمانکاران بومی استفاده شود.
❇️نایب رئیس اول کمیسیون فنی و مهندسی اتاق بازرگانی استان هم گفت: یکسری پیشنهادات برای حل مسایل مالی فعالان عرصه مسکن وجوددارد که در صورت برنامهریزی و موافقت با آن میتوان عمده مشکلات این بخش را حل کرد.
یونسیان ادامه داد: موضوع مهمی که در استان در حال پیگیری است ایجاد پنجره واحد صدور پروانه ساختمانی میباشد.
❇️وی با بیان اینکه زمان زیادی تا به اجرا رسیدن نمانده، گفت: با اجرای این طرح مراجعات حضوری و متعدد متقاضیان پروانه ساختمانی به حداقل میرسد و کمک زیادی به سرعت و کیفیت خدمات میکند.
❇️ نایب رئیس دوم کمیسیون فنی و مهندسی اتاق بازرگانی استان هم گفت: بهنظر میرسد دستگاههای اجرایی بجای استفاده از پیمانکاران غیربومی باید بومیها را بکار بگیرند تا بخشی از مشکل اشتغال هم از این طریق حل شود.
❇️مهدی درویشی گفت: در مواردی در دستگاهها مشکل زیرساختی وجوددارد که سبب شده پیمانکاران رغبت کمتری برای شرکت در مناقصهها داشته باشند، اما براحتی میتوان این مشکلات را حل کرد.
┄┄┅┅┅❅????????❅┅┅┅┄
◀️ روابطعمومی اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی هم