⭕️در ششمین نشست کمیسیون تأمین اجتماعی،مالیاتی و روابط کار اتاق بازرگانی همدان مطرح شد:
❇️استان واحدهای تولیدی را در تعیین مشاغل سخت یاری کند
⏪نحوه تعیین مشاغل سخت و زیانآور موضوع بررسی کمیسیون مالیات، کار و تأمین اجتماعی اتاق بازرگانی همدان بود که تولیدکنندگان و نماینده آنها انتقاداتی را به کارشناسان امر در ادارات مربوطه داشتند.
رئیس کمیسیون مالیات، کار و تأمین اجتماعی اتاق بازرگانی همدان در این جلسه با اشاره به انتقادات برخی واحدهای تولیدی گفت: بهتر است کارشناسانی که میخواهند به درخواست کارگران برای سختی کار رسیدگی کنند، حتماً از محل و شرایط آن بازدید کنند تا تصمیم بهتر و دقیقتری بگیرند.
⏪علیاکبر فلاح ادامه داد: در مواردی برخی کارگران درخواست مشمولشدن سختی کار میدهند و اداره کار برای بررسی آن کمیته کارشناسی تشکیل میدهد که مدیران واحدهای تولیدی درخواست دارند این اقدام با دقت بیشتری انجام شود زیرا شمولیت سختی کار شرایطی دارد که باید رعایت شود.
وی با بیان اینکه کسی که مشمول سختی کار میشود بهعنوان مثال شامل دریافت اضافه کار و شبکاری نمیشود، گفت: باید قانون با دقت رعایت شود.
⏪فلاح افزود: بنده شاهد هستم برخی واحدهای تولیدی همدان در کاهش زیان مشاغل هزینه های بالایی انجام دادهاند و شرایط مناسبی برای کارگران خود در محل کار ایجاد کردهاند.
رئیس کمیسیون مالیات، کار و تأمین اجتماعی اتاق بازرگانی همدان با بیان اینکه سن 65 سال برای بازنشستگی پیشنهاد گردیده گفت: کارگرانی وجود دارند که بهدلیل تخصص و نحوه کار تخصصی بهشدت موردنیاز کارفرما است اما در سن 40 سالگی با قانون کارهای سخت و زیان آور بازنشسته میشوند و کارفرما نیز فرد جایگزین ندارد و مجبور است دوباره همان فرد را به کارگیری نماید،لذا نیروهای متخصصی که با هزینه هایی متعدد تجربیاتی کسب نموده و زمان بهره گیری از تجربیاتشان فرا میرسد،به بازنشستگی نائل می آیند که در حالت خوشبینانه آن مجددا در آن مجموعه به کارگیری میشود و در شرایط بدبینانه این فرد به شغل های غیر تخصصی کاذب رو می آورد.
فلاح از نمایندگان اداره کار استان درخواست کرد علاوه بر اینکه مشاغل شامل سختی کار را به واحدهای تولیدی معرفی کنند حساسیت بالایی در تأیید مشاغل سخت در واحدهای تولیدی نشان بدهند.