⭕️مشاور امور مالیاتی اتاق بازرگانی همدان مطرح کرد:
❇️تبیین قانون جدید تسهیل تکالیف مودیان مستلزم برگزاری دوره های آموزشی
⏪به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی همدان شیرویه جعفری نسب مشاور امور مالیاتی اتاق بازرگانی همدان در خصوص قانون تسهیل سامانههای فروشگاهی اظهار کرد: به پایانههای فروشگاهی قانون و دستورالعملی جهت تسهیل و استفاده از معافیتهای مالیاتی ابلاغ شده است که مودیان می بایست این فرصت را مغتنم شمرده تا مشمول جرایم نشده و متضرر نگردند.
⏪وی ضمن تاکید بر برگزاری کارگاههای آموزشی برای مسئولین امور مالی شرکتها تصریح کرد: با توجه به اینکه مسئولین امور مالی شرکتها اشرافیت بیشتری نسبت به قانون تامین اجتماعی دارند لذا همایشی در همین خصوص برای رفع بسیاری از مشکلات و ابهامات می بایست برگزار گردد.
وی در این رابطه افزود با توجه به ماده 2 قانون تسهیل تکالیف مودیان سازمان امور مالیاتی کشور می تواند تا پایان سال ۱۴۰۳ تا صد درصد (۱۰۰) جریمه های موضوع ماده (۲۲) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان را مورد بخشودگی قرار دهد.
⏪نایب رئیس کمیسیون تامین اجتماعی و امور مالیاتی اتاق بازرگانی همدان افزود به منظور تسهیل تکالیف مودیان مشمول این قانون، سازمان میتواند مؤدیانی که میزان فروش سالانه آنها کمتر از بیست و پنج برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) قانون مالیاتهای مستقیم باشد را از صدور صورتحساب الکترونیکی معاف نماید. مأخذ محاسبه مالیات و عوارض مؤدیان مذکور با توجه به میزان فروش آنها در هر دوره مالیاتی و ضریبی که توسط سازمان تعیین میشود، محاسبه و مالیات آن پس از کسر اعتبار قابل قبول دریافت میشود. ضریب مذکور بر اساس نوع کسب و کار، ترکیب اقلام خریداریشده مؤدی که در سامانه مؤدیان ثبت شده و با توجه به نرخ مالیات بر ارزش افزوده اقلام خریداری و فروخته شده مؤدی در چهارچوب آییننامه اجرایی این ماده که ظرف یکماه از تاریخ لازمالاجرا شدن آن، توسط سازمان تهیه شده و بهتصویب هیأت وزیران میرسد، محاسبه میگردد.
⏪جعفری نسب خاطر نشان کرد در صورت خرید سایر مؤدیان از مؤدیانی که از معافیت موضوع این ماده، استفاده میکنند خریدهای مذکور مبنای محاسبه اعتبار مالیاتی نمیباشد و بهعنوان هزینه قابل قبول مالیاتی پذیرفته نمیشود. همچنین مصرفکنندگان نهائی که از مؤدیان موضوع این ماده خرید کنند، مشمول حکم ماده (۱۸) این قانون نمیشوند.
⏪مشاور امور مالیاتی اتاق بازرگانی همدان افزود کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی به عبارتی صاحبان مشاغل باید از اول دی ماه این قانون را با ویژگیهایی که در سامانه قید شده اجرا کنند. وی در پایان اضافه کرد رسید دستگاه کارتخوان بانکی یا درگاه پرداخت الکترونیکی گروههایی از مؤدیان با میزان فروش سالانه بیشتر از نصاب موضوع این ماده، (با رعایت تبصرههای (۱) و (۲) این ماده) از ابتدای دومین دوره بعد از اتمام دوره عبور فروش سالانه از میزان فوق صورتحساب الکترونیکی محسوب نمیشود.
◀️ روابطعمومی اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی همدان