در نشست کارگروه کارشناسی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی انجام شد :بررسی مصوبات پنجاه و هشتمین نشست شورای گفتگو

در نشست کارگروه کارشناسی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی انجام شد :بررسی مصوبات پنجاه و هشتمین نشست شورای گفتگو

دسته بندی : اخبار شناسه خبر : 4596 تاریخ انتشار : 1402/10/19 توسط 108 نفر دیده شد

در نشست کارگروه کارشناسی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی انجام شد :بررسی مصوبات پنجاه و هشتمین نشست شورای گفتگو

⭕️در نشست کارگروه کارشناسی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی انجام شد

❇️بررسی مصوبات پنجاه و هشتمین نشست شورای گفتگو

⏪کارگروه کارشناسی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان به همت دبیرخانه شورای گفتگو با هدف بررسی و  پیگیری مصوبه پنجاه و سومین جلسه شورای گفتگو در خصوص برگزاری همایش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی با حضور حمیدرضا رهبر مسئول دبیرخانه شورای گفتگو، نمایندگانی از سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی، شهرداری، فنی و حرفه ای  و عضا هیئت رئیسه کمیسیون معادن و صنایع معدنی  برگزار گردید.
⏪مسئول دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی نیز در این جلسه با اشاره به اهداف برگزاری یک همایش موثر تصریح کرد: جلب توجه تشکل‌ها و دستگاه‌های ملی به استان، عرضه توانمندی‌های استان در این زمینه و جذب حمایت‌ها، امکانات و امتیازات برای استان از جمله اهدافی است که برای برگزاری همایش باید به صورت کارشناسی بررسی و دنبال شود. 
حمید رضا رهبر با بیان اینکه نباید آماده نبودن استان همدان برای برگزاری همایش موجب مغفول ماندن پتانسیل‌های همدان در زمینه سنگ‌های قیمتی شود، اظهار کرد: به نظر می رسد قبل از برگزاری همایش می بایست  سمینار سنگ‌های قیمتی برگزار شود تا از طریق کارشناسان و نویسندگان، مقالات جمع آوری و همچنین افراد و تشکل‌ها شناسایی شود.
⏪مسئول دبیرخانه شورای گفتگو استان همدان  در ادامه با اشاره به تشکیل کمیته ای در این خصوص تصریح کرد: بعد از گذشت زمان یک تا دوماه بعد از فراخوان، زمان سمینار اعلام خواهد شدو  سمینار گوهرسنگها پیش زمینه همایش سنگ خواهد بود. 
⏪در ادامه این نشست پاک نیا، رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی با اشاره به اینکه این همایش موجب شناسایی سنگ‌های برند در استان می‌شود، گفت: در صورت کمبود موجودی سنگ‌ها و کانی‌ها می توانیم سنگ‌ها را از مکان‌های دیگر به استان منتقل و تراش دهیم که هم ارزش افزوده برای استان ایجاد شود و هم زمینه  معرفی سنگ‌های برند را در استان فراهم شود.
⏪عضو هیئت رئیسه کمیسیون معادن و صنایع معدنی با بیان اینکه همدان قابلیت تبدیل به قطب سنگ کشور را دارد، اظهار کرد: با توجه به نگاه مثبت استاندار محترم ،همدان قابلیت تبدیل به قطب سنگ کشور را دارد وبا کمک و همراهی کارشناسان و مدیران می‌توانیم مشکلات را در این زمینه تقلیل دهیم. 
⏪عظیمی افزود: استان همدان در زمینه اکتشاف، تراش و بازاریابی گوهرسنگها فعال است که باید از اشخاصی که در این زمینه مهارت و تجربه دارند بیشتر استفاده شود. 
⏪وی با اشاره به اینکه همدان از لحاظ سنگ بسیار غنی است، تصریح کرد: از 2 هزار سال قبل در استان همدان معادنی کشف و برخی کانی‌ها شناسایی شدند که رسمیت ندارد. 
⏪عظیمی با بیان اینکه سنگهای قیمتی می‌تواند در بحث کارآفرینی مهم باشد، افزود: استان همدان با دارا بودن اولین یاقوت کشور، 20 نوع سنگ قیمتی و نیمه‌قیمتی، انواع کانی‌های می‌تواند به عنوان قطب سنگ‌های قیمتی کشور معرفی شود. 
⏪دبیر کمیسیون معادن و صنایع معدنی با بیان اینکه از 67 نوع ماده معدنی شناخته شده در کشور تعداد 32 نوع ماده در استان وجود دارد، اظهار کرد: میزان یک هزار و 700 هزار تن در سال مواد معدنی استخراج می‌شود که 21 درصد از صادرات کشور به استان همدان تخصیص یافته است.
⏪بشیری زاهد با اشاره به اینکه همدان یکی از مراکز معدن کشور است، افزود: استان همدان در بخش سنگهای زینتی ضعیف عمل کرده است که برگزاری این همایش برای استان نکات منفی را در بر خواهد داشت. 
نایب رئیس انجمن صنایع دستی استان همدان با بیان اینکه در حوزه سنگ‌های قیمتی فعالیت‌های زیادی انجام شده است، گفت: برگزاری این همایش دستاوردهای خوبی را برای استان در پی خواهد داشت. 
⏪مجید ملکیان با اشاره به نگاه ویژه‌ی استاندار همدان به گوهرسنگ‌ها اظهار کرد: برخی کانی‌های موجود در استان همدان بسیار حائز اهمیت هستند این در حالی است که بعضی کشورها با دارا بودن یک معدن توانسته اند بزرگترین صادرکننده آن معدن در جهان باشند.
⏪دبیر کمیسیون صنایع دستی اتاق بازرگانی همدان با بیان اینکه همایش سنگ‌های معدنی باید با کار پژوهشی درست و در زمان مناسب برگزار شود، تصریح کرد: استان همدان در حوزه زیورآلات یکی از استان‌های با قدمت چند هزار ساله است و باید همایش سنگ‌های قیمتی پربار و با ارزش برگزار شود لذا می‌توانیم با برگزاری دوره‌های آموزشی و انجام کارهای تحقیقاتی در زمینه سنگهای قیمتی مسیر و راهکار مناسبی را مشخص نماییم. 
⏪در ادامه این نشست خلجی، معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی با بیان اینکه در حوزه ارزش افزوده و  بهره برداری سنگهای قیمتی نمی‌توانیم منسجم ورود کنیم، اظهار کرد: از آنجایی که بهره‌وری و ارزش افزوده سنگ‌های قیمتی کار نوینی است لذا باید هدف از برگزاری همایش و شناسایی ظرفیت‌های موجود مشخص شود.

⏪در ادامه این نشست پهلوانی، نماینده شهرداری همدان با بیان اینکه پتانسیل‌های همدان برای جذب سرمایه‌گذار باید شناسایی و معرفی شود، اظهار کرد: اطلس سرمایه گذاری کشور تدوین شده است که نهادها می‌توانند فرصت‌های سرمایه‌گذاری را ارائه نمایند.
◀️ روابط‌عمومی اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی همدان   

عنوان سایت مرجع :
آدرس سایت مرجع : لینک
اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی همدان
آرشیو خبرنامه ها
اتوماسیون اداری
ثبت نام آنلاین کارت بازرگانی
طرح شکایات
تماس باما
نقشه سایت
English