درششمین نشست کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان مطرح شد:افراد باید شغل متناسب با رشته آکادمیک بیابند

درششمین نشست کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان مطرح شد:افراد باید شغل متناسب با رشته آکادمیک بیابند

دسته بندی : اخبار شناسه خبر : 4614 تاریخ انتشار : 1402/11/4 توسط 51 نفر دیده شد

درششمین نشست کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان مطرح شد:افراد باید شغل متناسب با رشته آکادمیک بیابند

⭕️درششمین نشست کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان مطرح شد:

❇️افراد باید شغل متناسب با رشته آکادمیک بیابند


⏪تحقیق و مطالعه در کمیته‌های زیرمجموعه کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همچنان ادامه دارد. آن‌طور که مشخص است هدف کمیته توسعه مهارت آموزش و اشتغال در این کمیسیون این است که افراد، در شغلی متناسب با رشته آکادمیک خود مشغول به‌کار شوند.
⏪به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی همدان، تحقیق و بررسی رئیس کمیته توانمندسازی کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان از بخشی از شاغلان تحصیلکرده و بازار کار همدان که در کمیسیون ارائه کرد نیز نشان می‌داد که کشور به سمت دانش‌بنیان‌تر شدن است. 
⏪بر این اساس طبق آمار ارائه‌شده توسط شهبازی، بیشترین حجم اشتغال در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاه بوعلی‌سینای همدان با مدرک دکترا و سپس فوق‌لیسانس است. همچنین بیشترین تعداد شاغلان مربوط به رشته‌های فنی و مهندسی و سپس علوم انسانی این دانشگاه است.
وی توضیح داد که استراتژی این کمیته، افزایش روحیه ارزش‌آفرینی و کارآفرینی است و یکسری آموزش‌ها برای استعدادیابی و توانمندسازی فارغ‌التحصیلان انجان خواهدشد.
رئیس کمیته توانمندسازی کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان افزود: ارتقای مهارت‌های دانش‌آموختگان بر اساس آموزش مهارت‌های عمومی و تخصصی جهت تربیت نیروی متخصص مؤثر و کارآمد از اهداف دفتر ارتباط با صنعت و جامعه است.  
⏪شهبازی با ارائه تحقیق از نیروی کار تحصیلکرده و بازار کار برای آنها، توضیح داد که دوره‌های کارورزی تحصیلکردگان دانشگاه که قرار است در کارخانه‌ها برگزار شود باید سبب شود دانشجویان و فارغ‌التحصیلان، شغلی متناسب با رشته تحصیلی و علاقه خود بیابند و تمام تلاش این کمیته نیز بر همین مبناست.
* استعدادیابی از سال اول مدرسه آغاز شود
⏪نایب رئیس کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان هم گفت: به‌نظر می‌رسد استعدادیابی باید از کلاس اول دبستان آغاز شود که فردی با مدرک دکترا مجبور به تغییر شاخه در بازار کار نشود.
امیر میرزائی‌پارسا افزود: بسیاری از افراد پس از اخذ مدرک فوق لیسانس و حتی دکترا و درست زمانی که وارد بازار کار می‌شوند متوجه می‌شوند که به کار در رشته‌ای که سال‌ها در دانشگاه تحصیل کرده‌اند علاقه ندارند و باید در شاخه دیگری دارای تخصص شده و وارد بازار کار شوند. وی اظهارکرد: این افراد به‌دنبال آموزش‌های غیرآکادمیک و عملی در رشته موردعلاقه خود می‌روند تا وارد بازار کار شوند.
میرزائی‌پارسا ادامه داد: عملیاتی‌شدن دانش بسیار مهم است و باید از همان ابتدا افرادی که در حال تحصیل هستند به‌دنبال آن باشند.
❇️ مسیر شکست‌خورده را طی نمی‌کنیم
رئیس کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان گفت: رسالت اتاق بازرگانی در این کمیسیون همه‌جانبه است.
⏪حسین میرابیان در ششمین نشست کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان  افزود: دانشگاه باید طوری برنامه‌ریزی کند تا وقتی دانشجویی که دوره کارورزی را در کارخانه‌ای می‌گذراند و دوره عملی می‌بیند ولی در حین کار متوجه می‌شود که به رشته موردنظر علاقه ندارد بتواند سریع و بدون مشکل تغییر رشته بدهد و دوره کارورزی را در محل دیگری بگذراند.
وی تأکید کرد: دوره‌های کارورزی نباید برای دانشجویان صرف گذراندن واحد باشد چون این طرح شکست‌خورده است،بلکه باید جهت عملیاتی‌کردن تحصیلات و دانش باشد و به آنها برای ورود به بازار کار کمک کند.
⏪رئیس کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان ادامه داد: این دوره‌ها باید طوری باشد که دانشجو بتواند رشته موردعلاقه خود را دنبال کرده و در آن کسب تجربه کند و سپس در همانجا یا همان شاخه وارد بازار کار شود.
⏪میرابیان با تأکید بر اینکه تجربه نشان داده دانشجویانی که با علاقه دوره کارورزی را می‌گذرانند معمولاً در همان محل مشغول به‌کار می‌شوند، بیان کرد: کارورز باید آنقدر توانمند و مؤثر باشد که اگر یک روز در محل کار حاضر نشود جای خالی او مشخص شود.
رئیس کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان گفت: در این کمیسیون تمام تلاش خود را می‌کنیم تا تمام تحقیق‌ها و مطالعات مسئولان کمیته‌های زیرمجموعه به‌صورت عملی به اجرا دربیایند.
 

عنوان سایت مرجع :
آدرس سایت مرجع : لینک
اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی همدان
آرشیو خبرنامه ها
اتوماسیون اداری
ثبت نام آنلاین کارت بازرگانی
طرح شکایات
تماس باما
نقشه سایت
English