⭕️ در هفتمین نشست کمیسیون اقتصاد سلامت مطرح شد:
✅ تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی در مسیر زیان
◀️هفتمین نشست کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی همدان با حضور دکتر رامین رحیمیان رئیس کمیسیون ،بهاروند مدیر شعب بانک مهر ایران استان همدان و برخی مسئولین اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی و اعضای کمیسیون در سالن جلسات اتاق بازرگانی همدان برگزار شد.
◀️به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی همدان رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی همدان در این نشست در رابطه با مشکلات پیش روی تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی استان اظهار داشت: عدم تسویهحساب بهموقع با تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی یک مسأله کشوری است که استان را هم درگیر کرده است.
◀️رامین رحیمیان افزود: در اغلب مواقع، تجهیزات پزشکی اولویت بعد از دارو است، اما باید همفکریهای لازم برای جلوگیری از خسارتهای واردشده به تولیدکنندگان این بخش صورت بگیرد.
◀️رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت در این نشست با بیان اینکه مطالبات از دانشگاههای علوم پزشکی به یک مشکل سراسری تبدیل شده است، گفت: طبق آخرین اطلاعات و به نقل از اتحادیه تولیدکنندگان دارو و اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی که به صورت مکتوب ارائه شده است در حال حاضر وزارت بهداشت 12 هزار و 500 میلیارد تومان به صنف دارو و در حدود 3 هزار و 500 میلیارد تومان به شرکتهای تجهیزات پزشکی بدهکار است.
◀️رامین رحیمیان با اشاره به اینکه شرکتهای تولیدکننده تجهیزات پزشکی در تمامی استانها با مشکل تأخیر در پرداخت مطالبات از سوی دانشگاه علوم پزشکی دست به گریبان هستند، افزود: شرکتهای بزرگی که در تهران و سایر استانهای برخوردارتر هستند توانایی تحمل چنین شرایطی را دارند ولی شرکتهای تولیدکننده و توزیعکننده بومی استانی به شدت با این قضیه درگیر هستند.
◀️وی با بیان اینکه باید تدابیری برای حل این مشکل اندیشیده شود، اظهار کرد: در ایام پایانی سال بودجهای از مرکز به دانشگاهها و سایر سیستمهای دولتی ارجاع میشود که ما انتظار داریم حداقل بخشی از این مطالبات پرداخت شود.
رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت راهکار مدیریت و برنامهریزی بهتر در پرداختها را برای حل این مشکل پیشنهاد کرد و گفت: گاهاً دیده شده مطالبات تأمینکنندگان خارج استانی زودتر از مطالبات تأمینکنندگان استانی پرداخت شده که این مسئله در سایر استانها بالعکس است و تأمینکنندگان داخلی استانها معمولاً برای دانشگاهها در اولویت پرداخت هستند بنابراین لازم است با مدیریتی که از ریاست دانشگاه علوم پزشکی انتظار میرود این نقیصه را بتوانند جبران کنند.
◀️رحیمیان تصریح کرد: با توجه به اینکه شرکتهای تولیدکننده تجهیزات پزشکی در ازای فروشی که به دانشگاه علوم پزشکی داشتند، بدهیهایی به سایر نهادهای دولتی و همچنین سایر تأمینکنندگان دارند که لازم است آنها را تسویه نمایند.
◀️وی در بخش دیگری از سخنانش بانک قرضالحسنه مهر ایران را به عنوان یکی از بانکهای فعال در حوزه اقتصادی عنوان کرد و گفت: بانک قرضالحسنه مهر ایران تسهیلات با سقف 750 میلیون تومان به شرکتهای دانشبنیان پرداخت میکند که این مبلغ تا سال آینده به دو برابر افزایش خواهد یافت.
◀️رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت با بیان اینکه تمامی شرکتهای دانشبنیان میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند، اظهار کرد: این قرارداد مستقیم با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری است و حتی شرکتهایی که عضو پارک علم و فناوری نیز نباشند میتوانند از این خدمات استفاده کنند.
┄┄┅┅┅❅????????❅┅┅┅┄
◀️ روابطعمومی اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی همدان