⭕️در نهمین نشست کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان مطرح شد: ✅محدودیت های دست و پاگیر شرایط انتفاع شرکت های دانش بنیان از خدمات و تسهیلات را سلب نموده است

⭕️در نهمین نشست کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان مطرح شد: ✅محدودیت های دست و پاگیر شرایط انتفاع شرکت های دانش بنیان از خدمات و تسهیلات را سلب نموده است

دسته بندی : اخبار شناسه خبر : 4665 تاریخ انتشار : 1403/3/1 توسط 32 نفر دیده شد

⭕️در نهمین نشست کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان مطرح شد: ✅محدودیت های دست و پاگیر شرایط انتفاع شرکت های دانش بنیان از خدمات و تسهیلات را سلب نموده است

⭕️در نهمین نشست کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان مطرح شد:
✅محدودیت های دست و پاگیر شرایط انتفاع شرکت های دانش بنیان از خدمات و تسهیلات را سلب نموده است

⏪کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان با تمرکز بر برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت، در یک سال گذشته، توانسته تحقیقاتی برای رسیدن به راهکارهای حل چالش‌ها و موانع پیش روی صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان استان انجام بدهد.
⏪به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی همدان، در این مسیر، دانشگاهیان و محققان استان با تشکیل کمیته‌هایی تحت عنوان کارآفرینی، کمیته کسب مهارت و توانمندسازی نیروی انسانی و کمیته پژوهش و تعاون صنعت و دانشگاه ذیل این کمیسیون، سعی کرده‌اند برای رسیدن به هدف نهایی که ارتباط بین صنعت و دانشگاه است، تحقیقات خود را ادامه بدهند. 
⏪به همین منظور، رئیس کمیسیون آموزش و پژوهش اتاق بازرگانی همدان در جلسه‎ای که با حضور مدیران شرکت‌های دانش‎بنیان، دانشگاهیان و مدیرکل اقتصادی استاندار برگزار شد، گفت: در یک سال گذشته پژوهش‎های گسترده‎ای برای برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت انجام شده که امیدواریم در پایان دوره 2ساله این کمیته بتوانیم بر این ارتباط تدثیر مثبتی بگذاریم.
میرابیان ادامه داد: اتاق بازرگانی معتقد است پل تنگاتنگی بین بخش خصوصی و مجموعه استانداری و دیگر بخش‎های دولتی برقرار شده که می‌توان مسایل پیش رو را پشت سر گذاشت.
⏪وی با بیان اینکه تحقیق و بررسی مسائل مربوط به صنعت استان را به عهده اساتید دانشگاه و پژوهشگران استان گذاشته‎ایم، بیان کرد: تلاش بر این بود که این‌بار بیان مشکلات و راهکارها توسط افراد علمی و غیر از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی باشد تا وقتی مسایل مربوطه به شورای گفتگو منتقل شد همه مطمئن باشند مشکلات و راهکارها به‌صورت علمی بیان شده است.
⏪در ادامه کمیسیون مریم قهرمانی، کارشناس برتر کشوری معاونت علمی ریاست جمهوری آخرین تحقیقات خود را برای شرکت‌های دانش‌بنیان استان ارائه کرد.
⏪وی چالش‌ها و موانع پیش روی شرکت‌های دانش‌بنیان همدان را بررسی کرده و به 15مشکل و 5 راهکار رسیده بود که آن را در حضور رئیس و اعضای کمیسون و همچنین مدیرکل اقتصادی استانداری همدان ارائه کرد تا پیشنهادهای دیگر اعضا نیز بررسی شده و برای استفاده در تحقیق بکار برود.
⏪به گفته این مدرس دانشگاه همدان، در شرایطی که 79شرکت دانش‎بنیان با اشتغالزایی برای 2200نفر در استان وجوددارد که فروش داخلی آنها در سال1401 حدود 700میلیاردتومان و فروش خارجی آنها بالغ بر 5/4میلیون دلار بوده است به‌طور کلی، سرمایه‌گذاری‌های دانش‌بنیانی ناسازگار، ناهمسویی اهداف و برنامه‎های آموزش عالی با اهداف دانش‌بنیانی، کمبود نیروس ماهر و ناکافی‌بودن حمایت‌های نهادی در استان از مهمترین مشکلات شرکت‎های دانش‎بنیان است.
⏪قهرمانی با اشاره به نتایج بدست آمده برای تسهیل فعالیت شرکت‎های دانش‎بنیان در استان، بیان کرد: یکسری شرایط و بخشنامه‌های دولتی وجوددارد که استفده از آنها در استان می‎تواند کمک قابل توجهی به توسعه این بخش داشته باشد.
⏪وی افزود: یکی از این موارد موافقت قطعی هیأت وزیران با انجام فعالیت پژوهشی شرکت‎های دانش‎بنیان در تاریخ 4/4/1396 وجوددارد که یکی از درخواست‎های شرکت‎های دانش‎بنیان این است که بتوانند از بودجه پژوهشی دستگاه‎های اجرایی برای پژوهش استفاده کنند. 
⏪قهرمانی با تأکید بر اینکه نیاز است که شرکت‎های دانش‎بنیان از حمایت‎های ترویج رسانه‎ای و فرهنگسازی بهره ببرند، ادامه داد: در حال حاضر برخی شرکت‎های دولتی وارد عرصه شده و محصولاتی که توسط شرکت‎های خصوصی دانش‎بنیان تولید و عرضه می‌شود را تولید می‎کنند که جهت ایجاد فرصت برای بخش خصوصی نباید این روند ادامه بیابد.
⏪وی در ادامه به ارتقای شاخص‌های کیفی در مناقصات 2مرحله‌ای افزایش زمان بازگشت ارزش افزوده، تسهیل در اجرایی‌شدن معافیت بیمه‌ای قراردادها، تسهیل در نحوه حضور امریه‌ها و افزایش تعدد و مشارکت مردمی در تأمین مالی دولت اشاره کرده و گفت: تسهیل 8فرصت نامبرده برای شرکت‎های مستقر در استان می‎تواند کمک قابل توجهی به توسعه آنها داشته باشد و اگر لازم است شورای گفتگو نیز با صدور مصوبه می‎تواند راه را برای استفاده از این فرصت‎ها هموار کند.
⏪ذوالحواریه، دبیر کمیسیون آموزش و پژوهش هم با تأکید بر اینکه هریک از کمیته‌ها در حیطه وظایف خود تحقیقاتی انجام داده‎اند، گفت: علاوه بر تحقیقات کمیته کارآفرینی در حوزه احصای مشکلات پیش روی شرکت‌های دانش‌بنیان و علت تمایل‌نداشتن شرکت‌ها به دانش‌بنیان‌شدن که امروز شاهد ارائه چکیده آن بودیم، کمیته کسب مهارت 3پروژه در حوزه ارتباط بین دانشگاه و صنعت، پذیرش دانشجو و کارورز برای صنایع و همچنین تعیین ریسک صنایع مبلمان و کشمش ملایر از مواد اولیه تا صادرات را در دست تحقیق و پژوهش دارند.

عنوان سایت مرجع :
آدرس سایت مرجع : لینک
اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی همدان
آرشیو خبرنامه ها
اتوماسیون اداری
ثبت نام آنلاین کارت بازرگانی
طرح شکایات
تماس باما
نقشه سایت
English